Am 25 ani si merg la sala de forta de la 14-15 ani. Stand si analizandu-mi viata si preferintele, este cam singurul lucru pe care il practic de atata timp, si care inca imi place la fel de mult. Asa ca m-am decis sa urmez un curs de instructor fitness si antrenor personal, pentru a incerca sa si castig ceva bani de pe urma acestui sport.
Prima intrebare: Ce credeti, din ce ati vazut voi pana acum, la noi in tara, si mai ales in mediul online, exista posibilitati de a monetiza aceasta nisa intr-un mod profitabil? Eu momentan sunt putin sceptic, deoarece ma gandesc ca acest domeniu se bazeaza pe lucrul individual cu fiecare persoana in parte, pentru a avea rezultate, doarece nu exista metode universal valabile care sa dea roade la toata lumea.. Astfel ca necesita mult timp investit doar cu cate o persoana, ceea ce inseamna ca si veniturile sunt mai mici.. Sau nu vad lucrurile cum trebuie?
Mai ales ca locuiesc intr-un oras micut, la distante destul de mari de alte orase mai dezvoltate, deci clienti live nu stiu cati vor fi.. Nu sunt la prima intentie de acest gen pe online, incepand acum ceva timp un proiect, dar pe care l-am pus pe pauza de ceva timp.
A doua intrebare: Va rog sa-mi spuneti ce nume de domeniu credeti ca s-ar potrivi cel mai bine unui site de genul (care va inspira mai multa incredere, care este mai usor de retinut,etc. - criteriile unui domeniu bun le stiti si voi, nu cred ca trebuie sa vi le spun eu).
momentant am in lista:
www.bodybuild.ro (este deja al meu, asta e proiectul de care ziceam ca l-am pus pe pauza)
www.antrenorpersonal.eu
www.antrenorpersonal.net
www.antrenorulpersonal.com
Daca aveti si alte sugestii, le astept cu placere, daca nu, va rog sa-mi spune-ti pe care l-ati recomanda din lista de mai sus.
Multumesc anticipat.

Răspunde cu citat