29th October 2014, 00:30
1 out of 1 members found this post helpful.
Sa inteleg ca daca am un magazin "pantaloni ro" si o sa am link-uri cu ancora pe 'pantaloni', risc mult sa fiu penalizat?
29th October 2014, 00:42
1 out of 1 members found this post helpful.
Depinde asta. De exemplu un domeniu moda.ro ajunge mai rapid in prima pagina, e logic. Insa el este un EMD accentuat, daca ii fac linkuri index pe cuvant moda = penalizare. Asta poti pati si tu, dar nu stiu ce cautare are cuvantul pantaloni. Asta din ce am citit si am auzit de la altii... nu trebuie sa te ei dupa mine
Exemplu: ai domeniul de mai sus autonapoca.ro --> daca tu ii faci link pe brand cu atuonapoca.ro cu www, cu http sau cum ai tu domeniul conceput, nu ar fii problema. dar daca incepi sa faci link excesiv pe auto algoritmu te poate vedea ca spam... sau NU cum face de multe ori
29th October 2014, 09:46
2 out of 2 members found this post helpful.
Din experienta proprie si din cele observate de=a lungul vremii, eu as alege in felul urmator:
Pentru proiect serios, long time, obligatoriu brand.ro .
Pentru hit and run, prefer domeii de genul , kwkw sau kw-kw indiferent de extensie. Cu mentiunea ca aceasta alegere este cu doua taisuri. Te ridica usor, dar la fel de usor poti primi penalizare daca nu jonglezi cum trebuie cu ancorele.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!