:) Colegul nu a terminat nici optimizarea on page...
Versiune printabilă
:) Colegul nu a terminat nici optimizarea on page...
Ataşament 3306Salut. Va multumesc pentru raspunsuri! Incerc sa tin cont.
Am verificat problemele descrierile si titlurile duplicat in Webmastres si le-am corectat. Am schimbat titlul articolelor din h2 in h1.
# Sorin: unde ai gasit heading lipsa sau ce consideri ca este pus aiurea? Incerc sa ma luminez... Am scos acele linkuri externe. Site-ul este inscris in CloudFlare pentru incarcare mai rapida, nu esti de acord cu acest lucru? Acele linkuri externe din pagina de contact (black jack online, online slots...) provin de la componenta care imi ofera formularul de contact. Am cautat cu notepad++ in toate fisierele componentei acele linkuri sau nume de site si nu am gasit nimic. Cred ca sunt codate cumva dar... nu am reusit sa gasesc fisierul unde sunt ascunse...
# Catalin: am realizat ca defapt nu cuvantul "Acvarii" este cel care ma intereseaza. Tu daca ai vrea sa cumperi un acvariu, cum ai scrie pe google? "acvarii" ? Nu cred. Intr-adevar, pe acel cuvant este inregistrat cel mai mare trafic, insa nu cred ca mi-ar aduce si conversii. M-ar interesa sa ma bazez mai mult pe optimizarea "acvarii + judet" sau "acvarii de vanzare + judet". Imi este foarte greu ca dupa atata munca sa inchid site-ul si sa incep de la 0 cu altul. Asa cum am obtinut penalizare pe "acvarii" banuiesc ca daca scap de backlinkurile din directoare cu disavow, in cateva luni isi va reveni. Pana atunci pot invata ce inseamna "link building sanatos".
Stiu ca pagina mea principala a fost penalizata. Banuiesc ca acest lucru s-a intamplat deoarece am primit backlinkuri cu ancora "acvarii" de pe alte site-uri de-ale mele, aflate pe acelasi ip. Astept pareri in acest sens si ce credeti ca as putea face sa scap de penalizare. Inscrieri in directoare am facut intr-o lista gasita aici pe forum, insa deja eram pe 44 la "acvarii".
Am atasat un print screen din webmasters cu site-uri care fac trimitere catre acvariiprofesionale. Cum imi dau seama la care trebuie sa renunt, adaugandu-le in disavow?
Mai detin un site, acvariimarine.ro. Poate pana isi revine acvariiprofesionale, pot face ceva in privinta primului mentionat.
Home 1 h1, 18 h2
Acvarii pescarie: 1 h1, h2=19
Executie acvarii: h1 1, h2 = 0, h3 = 10
Acvarii marine: h1 = 1, h2= 5
Linkuri externe: nu pot rula xenu= error response from gateway
Site-ul este inscris in CloudFlare = acum aud de asa ceva.
Nu pricep un lucru: de ce iti complici viata? :)
Daca mai toti spunem wp... asa o fi.
Incepe macar monitorizare hosting cu ce am propus aici http://forum.seopedia.ro/utile/14671...te-uptime.html
Titlurile pentru fiecare album sunt setate implicit pe h2. Sa le trec mai bine pe h3 si sa adaug pe fiecare pagina un h2 dorit de mine?
Care este regula tagului H? Cate h1 si h2 sunt necesare pe o pagina?
H1 = Foloseste-l o singura data si sa fie pus doar pe titlu.
H2, H3...Hx = Le poti folosi o data sau de mai multe ori in aceeasi pagina daca isi au rostul pentru vizitator. Priveste-le ca pe subtitlurile unei carti, ca pe niste capitole care il ajuta pe cititor sa citeasca (scaneze) mai usor continutul acelei pagini.
Ai un procent mare de backlinkuri de slaba calitate si mult prea multe ancore pe ''acvarii'', incearca sa diversifici cu ancore generice: click, aici, vezi, acesta, site, blog, etc.
Recomandari (nu pentru SEO, dar la fel de importante):
- designul mi se pare prea incarcat, greu de parcurs. Inteleg analogia dintre albastru si apa, insa mie mi se pare obositor pentru ochi; as alege fara ezitare un fundal alb si as folosi albastru doar in logo si alte elemente de design.
- logo-ul este prea banal
- rosul acela folosit pe prima pagina pentru casetele "construrie, intretinere, reparatii" nu cred ca este o alegere prea inspirata, tinand cont ca in acea zona vizitatorii ar trebui sa faca o niste actiuni
Sustin recomadarile colegilor de a incepe un nou site. Eventual alege un domeniu de brand in favoarea unui keyword, nu este o nisa foarte grea si poti ajunge in top destul de repede si cu un domeniubrand.ro care sa fie promovat corect.
Sfat prietenesc: daca incepi un alt proiect ar fi mai bine sa apelezi la un profesionist astfel vei evita greselile pe care le-a facut in prezent. Iti recomand de pe forum pe Tom, Sorin Frumuseanu, Robyroy [cu siguranta mai exista multi alti colegi buni:)]
Ti-am trimis pe PM 5 recomandari foarte bune de domenii libere (verificate acum ROTLD) brandabile, scurte, usor de memorat si care sugereaza domeniul tau de activitate.
@bluestyle cred ca de aici vin problememele cum scrie colegul, am si eu o astfel de experienta cu un site penalizat pe o expresie.
Ma lupt cu un site de 6 luni sa-l aduc pe prima pagina in google pe o expresie relativ usoara, are aceeasi problema, prea multe linkuri pe expresia respectiva. Sta in general pe pagina 4-5 in cautare. Dupa multa munca s-a ridicat pana pe pagina 2 dupa care a cazut inapoi pe pagina 4-5. Sunt doar doua posibilitati, scot linkurile cu ancora sau pun alte linkuri cum scrie si mai sus. Linkurile sunt de pe directoare asa ca nu pot sa le scot eventual pun la disawov dar astfel pierd link juice si procedeul este si lung. Asa ca am ales drumul lung sa aduc alte linkuri si sa echilibrez situatia, merge foarte incet, cu un site nou deja as fi fost de mult in prima pagina dar este siteul unei cunostinte cu numele firmei, un brand, nu doreste sa-l schimbe. Poate si la tine este aceeasi situatie. Linkurile pe ancora respectiva trebuie sa scazi sub 5%, utilizeaza Seo SpyGlas pentru a verifica. Vezi cate linkuri ai pe cuvantul respectiv si fa un calcul cate linkuri trebuie sa aduci sa echilibrezi situatia si daca merita munca depusa si banii cheltuiti sau este mai bine sa incepi cu un domeniu nou. Sper sa te ajute acest post.
Edit:
De ieri au disparut penalizarile, vezi daca nu si-a revenit siteul tau. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci tot ce s-a scris mai sus.
Vad ca esti pe locul #16, e de bine zic eu , te-a premiat Pinguinul :)
Continua ce-ai facut pana acum ca vad ca ai facut bine.
Ma bazam ca niste profesionisti, precum cei care creeaza module, stiu ce fac cand pun h2 pe titlurile galeriilor, dar se pare ca s-au inselat. Cu siguranta voi ajunge sa fac si un WP, chiar daca nu mi-ati fi recomandat asta, ca sa pot face o comparatie d.p.d.v. al optimizarii, intre cele doua platforme.
Momentan in serps stau asa:
Ataşament 3309
Ce s-a intamplat Duminica la Google de au intervenit aceste schimbari? Daca e vorba de un update, cum ati stiut imediat ca a avut loc o actualizare?
In prima instanta am eliminat tagul h2 din slider si din titlul tuturor galeriilor foto. Urmatorul pas va fi sa adaug subtitluri in cadrul fiecarui articol (galerie foto).
Voi tine cont de tot ceea ce mi-ati scris si va multumesc pentru acest lucru.
Repet :) Joomla e urat. Fix in urma cu un an am mutat cosmedica.ro de pe joomla pe wp: alta viata, alte rezultate.
Ce s-a intamplat la google: http://forum.seopedia.ro/google/3058...octombrie.html
Deci forumul tre citit :) Lasa mai bine profesionisti sa se ocupe de seo, sfat amical.