Din pacate politica firmei LEGO , nu permite vanzarea produselor folosind un site care are in componenta cuvantul LEGO . Sa nu credeti ca in urma unui mail am decis sa schimb numele. Descutiile se poarta din nov anul trecut si au ajuns pana la LEGO din danemarca, pentru ca nici eu nu aveam incredere in ce spune un marketing manager din romania. Pana la urma toate se rezumau la a nu-mi mai furniza produse si la a declansa procedura de inchidere a site-ului pe motivele spuse mai sus.
Daca aveam site-ul numit legomi, il inregistram la osim ca brand si vindeam legume nu aveau nimic impotriva.
Sa revenim la discutia de baza. Cum ma sfatuiti sa fac redirectul si alegerea noului nume, din punctul de vedere al google-ului. Ceva similar ca, ligomi legmi samd, sau sa schimb total numele.
Spre ex la cautarea ligomi google-ul recunoaste tot site-ul meu ca si rezultat crezand ca a fost o gresala de scriere. In acelasi timp clientii pot fi speriati de acel i, si ma gandesc ca legmi poate fi foarte usor de stilizat intr-un logo, pe principiul logo-ului actual ( LEG(cap de omulet lego)MI .
Pe langa nume nu stiu exact cum ar trebui sa se desfasoare redirectul pentru a-mi pastra autoritatea. Sa fac un redirect 301 la tot site-ul sau sa fac redirecturi manuale pe categorii , catre categoriile cu noul nume al site-ului ?

. In acelasi timp clientii pot fi speriati de acel i, si ma gandesc ca legmi poate fi foarte usor de stilizat intr-un logo, pe principiul logo-ului actual ( LEG(cap de omulet lego)MI .
Răspunde cu citat