Din experiantele voastre daca acum ma aflu pe pagina 2 google locul 10-20 si am 10 unici pe zii , cat as avea daca as fi pe prima pagina top 5 ?
Din experiantele voastre daca acum ma aflu pe pagina 2 google locul 10-20 si am 10 unici pe zii , cat as avea daca as fi pe prima pagina top 5 ?
Cat ai avea novoie ce? Timp, bani?
Conteaza nisa. Daca te orientezi dupa "pisica cu ochii verzi si doua picioare" probabil ca va fi extrem de rapid (ca timp) si foarte ieftin
nu ma refer la parghiile prin care sa ajung , consider ca voi ajunge . Na refer la cati vizitatori voi avea daca ajung in top 3 daca acum pe locurile 10-20 am 10 pe zii?
Depinde de keywords! vezi in google adwords....ai acolo un tool
1. cei 10 pe care ii ai acum intra organic pe kw-ul principal?
2. in functie de numarul de cautari pe kw-ul principal este o statistica de genul:
Position #1: 32.5%
Position #2: 17.5%
Position #3: 11%
(modificat dupa LOL-ul lui kidu - doar la o prima citire )
Cati intra pe poz 10-12 nu mai este relevant. Tine de intamplare si de sursa de pe care intra. Nu prea mai este relevant din punct de vedere statistic.
Ultima modificare făcută de cronoslord; 9th August 2014 la 17:10.
Off. Pai daca intra 100% pe pozitia 1, pe celelalte de unde apar cei 70-80 %![]()
On. Ai avea in functie de nisa, de volumul de cautari. Clar mai multi. Dar pesemne ca daca ai 10 vizitatori pe zi acum, cand vei fi pe prima pagina nu vei avea mai mult de 50. De ex eu sunt pe prima pagina cu un cuvant de 2 ani. Imi vin 150 pe zi din 1400 de interogari. Asta iarna am picat pe a doua pagina si am scazut undeva pe la 80. Concluzia mea este ca nimeni nu-ti va spune mai bine decat Google.
Nimic.
Asta e tot de pe .com?
Depinde in principal de nisa si perioada (sezon, concedii = cum este acum, etc).
De ex pe nisa de fashion se plimba, pentru ca sunt cautari generale (ex: "rochii de seara"). Pe fashion si pagina 2 are trafic bunicel.
Dar sunt nise in care loc 1 din adwords preia aproape tot, inclusiv conversia. Vizitatorul intra si iese, fara sa ma viziteze alt site.
Nu exista 2 site-uri identice, cum nu exista 2 nise identice. Statisticile prezentate de diverse studii, sunt cazuri speciale, sau uneori o medie de pe mai multe nise, dar sunt irelevante.
-----------
La fel de bine, volumul de cautari din Google este si el "fortat" de cei care se ocupa de seo. Cate cautari efectuati/faceti pe zi pe un cuvant? Dar concurenta? Dar clientii? Iar daca inmultesti cu 20 sau chiar 30 (zile), o sa realizati ca sunt anumite nise unde un volum de cautari de 4000 (dat de google), aduce real pe loc 1 maxim 600 vizitatori lunar
Daca totul era matematica, ce simplu era totul online!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
era ideea ca majoritatea se opresc la siteul de pe prima pozitie, dintre aceia doar 70-80 % mai intra si pe 2, etc
Depinde de câte căutări sunt pe kw-ul respectiv, de numărul și textul reclamelor, de titlurile, descrierile și alte elemente din snippets, de relevanța rezultatelor (mai dă și G rateuri) etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)