Citat Postat în original de Tom Vezi Post
O thema de 50 usd, cu modificari facute haotic, content duplicate si creat pentru un singur scop: "cu de toate si nimic".

Tind sa cred ca ori faci misto de noi, ori e primul tau site.

Rostul lui este sa devina o bomba online, adica in traducere: un director "cu de toate", inutil si plin de link-uri.

Mi-am dat seama tarziu ca e un site "degeaba", dar daca tot am pierdut 10 minute, ai mai multe detalii aici: infozoom.ro – Web Jungle
@Tom , da cred ca am gresit putin cand am inceput acest post .
Ma corectez...de 3 luni muncim la acest proiect , iar de 3 zile am dat drumul la indexare (de aceea si postul meu acum pentru a afla parerile voastre ).
Tin sa mentionez asta fiindca in recomandarile tale ai mentionat ca nu avem continut UNIC . Tin sa te anunt ca te inseli amarnic si daca tot ai sustinut acest lucru poate mai acorzi 1 min sa imi arati si acel continut COPIAT.
Bun ..acum la celelate recomandari facute de tine intradevar stim si noi de problemele care le avem cu acele linkuri in meniu extrem de multe si cateva aspecte de design care .. sunt in lucru si pe parcurs se vor rezolva.(acel background era in "to do list" , iti imaginezi si tu probabil ca vorbim de locatii din romania si nu poti sa pui un background din alta tara nu? asa a fost setat la inceput si am omis acest lucru...insa apreciez atentia acordata )
Imi poti arata si mie continut dublicat pe site ....orice ...daca tot ai facut observatia?

Acum am inceput proiectul , nu poti stii totul din prima zi, inveti din greseli , incerci sa repari si mergi innainte pe ideea de baza a proiectului.

Multumesc frumos ca ti-ai permis sa iti rapesti 10 minute din timpul tau, si as prefera sa iti alegi cuvintele cu mai mare grija si mai aleas cand spui "Tind sa cred ca ori faci misto de noi, ori e primul tau site. "