Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
este ok dar nu pot vedea magazinul, imi place panoul de administrare...
Ca functionalitati am nevoie cam de....
Factura generata in format romanesc u posibilitate de calcul TVA si generare proforma si chitanta.
posibilitate de creare si blog
Posibilitate creare galerii de imagini
posibilitate de setare pret in fuinctie de marimea produsului (plante de 10 cm un pret, de 20 alt pret etc.....)
Generare rapoarte lunare.
Sidebar, header, footer customizabile in care sa pot pune widgeturi (ceva gen wp).
Diverse metode de plata
cam asta ar fi ce vreau, nu neaparat free, este ok si versiuni platite.... daca imi pt satisface aceste cereri sunt ok
In rest Va multumesc tuturor pentru ajutor!
1. DA, dar trebuie modificat design-ul standard, daca stii un pic de programare o poti face singur (modifici thema de invoice si pui ce fileds vrei), la fel la packing slip. Chitanta o pui in factura, e mai usor asa. Aici poti sa investesti in 30-40 euro, fiind date sensibile si ti le face un freelancer.
2. posibilitate de creare si blog: Ai articole = blog, sau poti pune un wp pe: site.ro/blog daca iti place wp.
3. Posibilitate creare galerii de imagini: depinde ce vrei cu galeriile de imagini. Produsele au galerii de imagini, in articole pui cate imagini vrei, dar fara sa stiu ce vrei nu-mi dau seama. Poti face un design de produs (cum vrei tu) si ai galeria cum o vrei tu. Poti pune template diferit la produse sau categorii /pagini.
4. posibilitate de setare pret in fuinctie de marimea produsului (plante de 10 cm un pret, de 20 alt pret etc.....) , da e default.
5. Sidebar, header, footer customizabile in care sa pot pune widgeturi (ceva gen wp)., DA, poti pune unde vrei ce vrei, vezi "design> layouts. Le poti dezactiva/activa pe ce pagini vrei. Cel mai simplu creezi un block cu banners, iar banners le pui manual pe anumite pagini, pentru ca banners poti face html sau imagine. Adaugi banner si il activezi pe pagina/categoria/produsele pe care vrei.
6. Diverse metode de plata. Pai ai ramburs, paypal, si toate procesatoarele mari incluse. Payu si mobilepay e super simplu de setat.
7. Eu ti-am zis ca se poate face si free.

Design-ul cui? Asta e ultima versiune si thema responsive default: Shopping Cart Software & Ecommerce Software Solutions by CS-Cart , inca nu e publica, dar noi dezvoltam deja site-urile pe ea (e destul de ok pentru majoritatea magazinelor). Ai theme, sau poti sa codezi cu vrei, dar cs-cart cu thema responsive, este mult peste ce ai tu acum, iar costurile sunt = 0.