Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Ce scriptur de magazine online recomandati?

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    35
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit Ce scriptur de magazine online recomandati?

Salut, iar vin cu intrebari.

Deci administrez sanatatedinplante.ro este un magazin online pe care clientul meu vinde arbusti si diverse plante, ma gandesc sa utilizez un script mai bun, ceva mai aratos si mai customizabil decat prestashop, ce credeti ca merge folosit?
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Salutari

Daca doar aspectul este o problema poti sa schimbi thema, gasesti theme premium pentru toate gusturile la preturi zic eu decente.

130+ Premium PrestaShop Themes & Templates | ThemeForest

Daca vrei alta platforma habar n-am, cs-cart? Dar daca e vorba doar de aspect nu stiu de ce ai vrea sa schimbi platforma.

Bafta
    Retired

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    35
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

nu este vorba doar de asect, am nevoie si de mai multe functionalitati, sa fie mai customizabil cu mai multe widgeturi.... cu posibilitati mai multe de adaugare continut in index.....
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Marinel, presta are o puternica comunitate in spate. Tot ce vrei tu sa faci este realizabil, doar ca .... e pe bani. Crezi ca iesi mai ieftin daca treci pe Opencart, sa zicem? Surpriza si acolo addonurile tot pe bani sunt.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Oricat ai face pe un WP nu vei obtine toate facilitatile din prestashop, ce sa mai spun din alte platforme
    U nmagazin online nu consta doar in prezentarea unor produse, buton de adauga in cos si formular de comanda cum cred mult, daca este o afacere serioasa, ai nevoie de un management in spate, ai nevoie de rapoarte si statistici, automatizare procese, etc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
    Salut, iar vin cu intrebari.

Deci administrez sanatatedinplante.ro este un magazin online pe care clientul meu vinde arbusti si diverse plante, ma gandesc sa utilizez un script mai bun, ceva mai aratos si mai customizabil decat prestashop, ce credeti ca merge folosit?
    Ce functionalitati ai nevoie?

Astea iti ajung? http://www.magazin-online.com/functionalitati-standard/ Daca DA, instaleaza un cs-cart (versiunea free) si le ai pe toate, mai putin filtrele (limitate la 3 pe versiunea free, dar 3 dar sunt destule). In rest ai tot ce-ti trebuie, nici nu ai nevoie de design, ultima versiune (responsive) arata de 10 ori mai bine fata de ce ai tu acum = costuri 0 (doar timpul tau pentru instalare si setari.)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

http://kubu.ro/ sau o platforma gratuita la pachet cu programatori buni.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu recomand Magento . Ce functionalitati ai nevoie?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    35
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ce functionalitati ai nevoie?

Astea iti ajung? Functionalitati Standard SmartShop Daca DA, instaleaza un cs-cart (versiunea free) si le ai pe toate, mai putin filtrele (limitate la 3 pe versiunea free, dar 3 dar sunt destule). In rest ai tot ce-ti trebuie, nici nu ai nevoie de design, ultima versiune (responsive) arata de 10 ori mai bine fata de ce ai tu acum = costuri 0 (doar timpul tau pentru instalare si setari.)
    este ok dar nu pot vedea magazinul, imi place panoul de administrare...
    Ca functionalitati am nevoie cam de....
    Factura generata in format romanesc u posibilitate de calcul TVA si generare proforma si chitanta.
    posibilitate de creare si blog
    Posibilitate creare galerii de imagini
    posibilitate de setare pret in fuinctie de marimea produsului (plante de 10 cm un pret, de 20 alt pret etc.....)
    Generare rapoarte lunare.
    Sidebar, header, footer customizabile in care sa pot pune widgeturi (ceva gen wp).
    Diverse metode de plata
    cam asta ar fi ce vreau, nu neaparat free, este ok si versiuni platite.... daca imi pt satisface aceste cereri sunt ok
    In rest Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
    este ok dar nu pot vedea magazinul, imi place panoul de administrare...
    Ca functionalitati am nevoie cam de....
    Factura generata in format romanesc u posibilitate de calcul TVA si generare proforma si chitanta.
    posibilitate de creare si blog
    Posibilitate creare galerii de imagini
    posibilitate de setare pret in fuinctie de marimea produsului (plante de 10 cm un pret, de 20 alt pret etc.....)
    Generare rapoarte lunare.
    Sidebar, header, footer customizabile in care sa pot pune widgeturi (ceva gen wp).
    Diverse metode de plata
    cam asta ar fi ce vreau, nu neaparat free, este ok si versiuni platite.... daca imi pt satisface aceste cereri sunt ok
    In rest Va multumesc tuturor pentru ajutor!
    1. DA, dar trebuie modificat design-ul standard, daca stii un pic de programare o poti face singur (modifici thema de invoice si pui ce fileds vrei), la fel la packing slip. Chitanta o pui in factura, e mai usor asa. Aici poti sa investesti in 30-40 euro, fiind date sensibile si ti le face un freelancer.
    2. posibilitate de creare si blog: Ai articole = blog, sau poti pune un wp pe: site.ro/blog daca iti place wp.
    3. Posibilitate creare galerii de imagini: depinde ce vrei cu galeriile de imagini. Produsele au galerii de imagini, in articole pui cate imagini vrei, dar fara sa stiu ce vrei nu-mi dau seama. Poti face un design de produs (cum vrei tu) si ai galeria cum o vrei tu. Poti pune template diferit la produse sau categorii /pagini.
    4. posibilitate de setare pret in fuinctie de marimea produsului (plante de 10 cm un pret, de 20 alt pret etc.....) , da e default.
    5. Sidebar, header, footer customizabile in care sa pot pune widgeturi (ceva gen wp)., DA, poti pune unde vrei ce vrei, vezi "design> layouts. Le poti dezactiva/activa pe ce pagini vrei. Cel mai simplu creezi un block cu banners, iar banners le pui manual pe anumite pagini, pentru ca banners poti face html sau imagine. Adaugi banner si il activezi pe pagina/categoria/produsele pe care vrei.
    6. Diverse metode de plata. Pai ai ramburs, paypal, si toate procesatoarele mari incluse. Payu si mobilepay e super simplu de setat.
    7. Eu ti-am zis ca se poate face si free.

Design-ul cui? Asta e ultima versiune si thema responsive default: Shopping Cart Software & Ecommerce Software Solutions by CS-Cart , inca nu e publica, dar noi dezvoltam deja site-urile pe ea (e destul de ok pentru majoritatea magazinelor). Ai theme, sau poti sa codezi cu vrei, dar cs-cart cu thema responsive, este mult peste ce ai tu acum, iar costurile sunt = 0.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand magazine online
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th May 2014, 02:41
  2. Promovare magazine online
    De Victoras în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th June 2013, 13:30
  3. Afiliere magazine online
    De adson în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 11