Benko, tu vorbesti de Tier 1, Tier 2...chiar 3, dar dupa parera mea, asta e cel mai evident si de "banuit" lucru, in ochii la google.
Benko, tu vorbesti de Tier 1, Tier 2...chiar 3, dar dupa parera mea, asta e cel mai evident si de "banuit" lucru, in ochii la google.
Asa este, sunt diferite structuri de retele. Nu prea vad insa solutii de a face rost de linkuri puternice altfel, mai ales ca deja si directoarele de articole sunt vizate. Si eu am director de articole si am utilizatori care au zeci de linkuri catre acelas site, nici nu ma mir daca google la un moment dat o sa scada valoarea acestor linkuri. Important este sa scazi numarul de linkuri dintr-un singur loc dar sa intaresti puterea linkului care vine din acel loc. Acest lucru poate fi facut doar daca legi articolele pentru a canaliza link juice.
La fel sunt un numar limitat de directoare de articole de unde poti face rost de linkuri, deci sunt posibilitati reduse de a face rost de linkuri gratuit, un motiv in plus sa incerci sa faci rost de linkuri puternice dintr-un loc fara sa aiba efect negativ asupra siteului tau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)