Citat Postat în original de haos Vezi Post
Cerga, geniule, n-am inteles socoteala. Mai explica-mi si mie inca o data..

Cristescu, din cate inteleg eu, ei iti promit tie 4000 de vizitatori. Ei bine, in 12 luni, asta nu e un obiectiv greu de atins insa trebuie sa clarifici cu ei un alt aspect, si anume: targetul. Adica care e profilul vizitatorilor pe care ti-i doresti si ce vrei tu de la acei vizitatori.

Daca ei iti trimit pustani de 10-12 ani de pe facebook, e posibil ca din 4000 de "potentiali clienti" sa ai doar 10 vanzari. La fel de bine ai putea sa te interesezi si de lead-uri, fie de la ei, fie prin 2parale. Posibil sa fi mai multumit cu varianta lead-uri decat cu vizitatori.
Da, fireste ca imi promit vizitatori convertiti din optimizare pe cuvinte cheie din domeniu.
Nu am o problema cu "de unde vine traficul" sigur va veni de pe cuvinte cheie relavante. problema mea e legata de numarul vizitatorilor: 4000 pe luna mi se par foarte putini raportat la costurile lunare ale optimizarii.
Spunea cineva mai sus ca am apelat la amatori. Este posibil si asta.
Pana in prezent dar cu alt site, am reusit sa imi iau doua "tepe" pe SEO, asa ca mi-a foarte greu sa definesc cuvantul "amator" in acest domeniu delicat de activitate.
Amatorii la care am apelat si mi-au facut minunata estimare de trafic sunt SEO MONITOR.