Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Linkurile sitewide sau bannere

Afișare hibrid

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Chiar ma gandeam sa creez si eu un topic astazi cu acelasi subiect dar bine ca el exista

Eu nu am experienta prea mare cu SEO dar as vrea sa intreb daca aceasta practica este buna pentru un domeniu nou, clean (cea cu banner-e care stiu ca inca nu se penalizeaza de google).
    As vrea ca acesta sa fie practic primul link cu autoritate catre site-ul nou creat (PR 5). Insa avand in vedere ca banner-ul se va gasi si pe paginile secundare, inseamna ca e sitewide? Daca da, e de rau?
    Pe de alta parte cum e mai bine, sa folosesc "alt" si "title" sau nu? Sa il pun nofollow sau sa il las dofollow?

Multumesc
    P.S. Sustin ce a spus Benko Zoltan, in Google pe anumite cuvinte cheie apar site-uri prost structurate (ori foarte noi) ce au linkuri din directoare sau comentarii pe blog.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post
    ..as vrea sa intreb daca aceasta practica este buna pentru un domeniu nou, clean (cea cu banner-e care stiu ca inca nu se penalizeaza de google).
    As vrea ca acesta sa fie practic primul link cu autoritate catre site-ul nou creat (PR 5). Insa avand in vedere ca banner-ul se va gasi si pe paginile secundare, inseamna ca e sitewide? Daca da, e de rau?
    Pe de alta parte cum e mai bine, sa folosesc "alt" si "title" sau nu? Sa il pun nofollow sau sa il las dofollow?
    Tocmai asta este intrebarea daca un banner sau link sitewide/footer daca nu are ancora si etichete alt si title care poate duce la idea de manipulare in serp este considerat sau nu SPAM
    Eu am scris observatiile in legatura cu aceasta tema dar nu sunt sigur daca sunt cele mai bune. Poate altii au alte observatii. In mod sigur linkurile si bannerele ajuta, asta deja am observat, dar exista si posibilitatea sa fi penalizat mai ales daca sunt pe un cuvant cheie sau bannerul are etichetele alt si title un cuvant cheie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Tocmai asta este intrebarea daca un banner sau link sitewide/footer daca nu are ancora si etichete alt si title care poate duce la idea de manipulare in serp este considerat sau nu SPAM
    Sa mai asteptam un pic interventia power-userilor cu experienta mai mare in SEO. Cerem un sfat

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Eu am scris observatiile in legatura cu aceasta tema dar nu sunt sigur daca sunt cele mai bune. Poate altii au alte observatii. In mod sigur linkurile si bannerele ajuta, asta deja am observat, dar exista si posibilitatea sa fi penalizat mai ales daca sunt pe un cuvant cheie sau bannerul are etichetele alt si title un cuvant cheie.
    Eu iti ziceam ca INFO ca sunt mult mai ok decat linkurile sitewide/ footer sau banner
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

eu inca astept un raspuns concret de la tom sau lovelife par useri cu o experienta vasta asa ca ii rugam sa ne ajute.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sitewide Links
    De maki în forumul Link Building
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th January 2011, 14:47
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 14:11
  3. Cumpar linkuri sitewide PR3 +
    De Mar în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th October 2009, 10:18
  4. vanzare link sitewide, pagini PR3
    De Hetzenauer în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th September 2008, 16:12
  5. Root vs. Sitewide vs. Reciprocal
    De sobolanu în forumul Google