Cu toata stima dar nu esti pe subiect. Intrebarea era in legatura cu linkurile sitewide sau linkurile de pe bannere daca sunt sau nu penalizate.
Am avut o experienta interesanta in legatura cu acesta, am pus un banner pe un site la care am pus tagul alt si titlu la imagine un cuvant cheie. Siteurl respectiv la primul penguin a fost penalizat pentru acel cuvant cheie, bineinteles nu pot sa spun clar ca acesta a fost motivul pentru ca a avut mai multe linkuri de pe mai multe siteuri pe ancora respectiva. Intre timp am scos toate linkurile cu ancora respectiva dar am uitat acele bannere. Inainte de penguin 2 am observat bannerul si l-am pus nofollow si am scos tagurile alt si title. Siteul a inceput sa scada pe toate cautarile ceea ce este normal, a pierdut un numar mare de linkuri dofollow. Dupa penguin 2 am vazut ca sunt cateva siteuri in prima pagina are au astfel de linkuri sitewide sau pe banner asa ca am scos nofollow de pe banner sa vad ce se intampla, si am vazut ca siteul s-a urcat inapoi in cautari la aceeasi rezultate ca inainte sa fi pus atributul nofollow pe bannere. Pe cuvantul cheie pe care se pare ca a fost penalizat nici acum nu este in primele 100 de rezultate. Sper ca aceste rezultate nu sunt doar pe o perioada scurta dupa care din nou sa fie penalizat pentru aceste linkuri.

Răspunde cu citat