Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Lucrare noua, domeniu vechi

Ionut D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit Lucrare noua, domeniu vechi

Am un domeniu x.biz care as vrea sa ma apuc de treaba, sa ma folosesc de el si sa numai doarma fara nici-un nameserver, asa ca m-am hotarat sa vad care e treaba cu el.

Cand ii dau site:x.biz observ ca sunt indexate INCA 1500 de pagini, dar fara sa existe cache la ele ( am incercat sa vad cum apar, dar nu apare cache ).

Ce ma surprinde este ca inca sau pastrat descrierile de genul "Home. Seriale online subtitrate · Inregistreaza-te. Seriale online 2013 · Intra in cont. Seriale online cu subtitrare. Cauta serial online. Seriale online. Game of ..."

Bun, ce vreau eu ?
    1. Vreau sa stiu daca este penalizat ( numai functioneaza de mai bine de 6 luni ), cum sterg acele indexari care practic in continut nu vor exista ( sunt multe pagini indexate de genul x.biz/search/blabla ), ce trebuie sa fac ca sa fie vazut un domeniu curat, inca mai apare si un link spre el ( link:x.biz ).
    2. Este bine sa incep pe un astfel de domeniu ? Sau mai bine cumpar altul nou ?
    Ultima modificare făcută de Ionut D; 11th June 2013 la 18:30.
    Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Ionut, un domeniu .biz curat sau .com costa pana in $10 cu un cupon de reducere. Eu zic sa nu te complici cu un domeniu care a avut la un moment-dat un anumit background. Cumpara un domeniu nou mai ales ca din cele postate de tine observ ca nu ai nici-nu motiv [backlinkuri de calitate] sa dezvolti pe el alt site.

Totusi daca vrei sa-l cureti de acele pagini indexate, in WMT ai optiunea de a deindexa fiecare url in parte [am facut si eu asta acum cateva zile si mi le-a scos in 24h].

1. Nu am de unde sa stiu daca e penalizat atata timp cat nu am url
    2. Cumpara altul nou

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit

Domeniu este foarte bun, cand zic foarte bun, ma refer ca este usor de memorat, de tinut minte, de aceea as vrea sa incep lucru pe el.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Ionut D Vezi Post
    Domeniu este foarte bun, cand zic foarte bun, ma refer ca este usor de memorat, de tinut minte, de aceea as vrea sa incep lucru pe el.
    In aceasta varianta foloseste WMT si deindexeaza ce iti arata Google in site:x.biz si daca poti elimina si backlinkul care vine catre site.

Site-ul va fi pe aceiasi nisa?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit

Da, aceeasi nisa.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Atunci da-i bataie si deindexeaza ce ai de deindexat [in WMT ai optiunea sa scoata si pe folder adica sa le deindexeze pe toate o data], asteapta pana cand G le scoate si incepe noua lucrare.

Daca zici ca nu ai decat un link catre site nu ar trebui sa fie penalizat acum depinde de ce a fot inainte pe el, daca a luat vre-o penalizare alta decat pentru linkuri, e greu de spus tocmai de aceea am recomandat domeniu nou ca sa nu te trezesti in situatia in care muncesti 4-5-6 luni la site si vezi ca nu se ridica deloc.

Indiferent ce vei alege iti doresc succes!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Vreau sa aduc o clarificare la ce a zis @Hakuna Matata. Toolul de removal nu sterge pagina din index, o elimina doar din cautari.

- The URL removal tool is not meant to be used for normal site maintenance like this. This is part of the reason why we have a limit there.
    - The URL removal tool does not remove URLs from the index, it removes them from our search results. The difference is subtle, but it's a part of the reason why you don't see those submissions affect the indexed URL count.
    - The robots.txt file doesn't remove content from our index, but since we won't be able to recrawl it and see the content there, those URLs are generally not as visible in search anymore.
    - In order to remove the content from our index, we need to be able to crawl it, and we should see a noindex robots meta tag, or a 404/410 HTTP result code (or a redirect, etc). In order to crawl it, the URL needs to be "not disallowed" by the robots.txt file.
    - We generally treat 404 the same as 410, with a tiny difference in that 410 URLs usually don't need to be confirmed by recrawling, so they end up being removed from the index a tiny bit faster. In practice, the difference is not critical, but if you have the ability to use a 410 for content that's really removed, that's a good practice.

http://productforums.google.com/forum/#!search/authormsg$3Awebmasters$2CHGJqT6TB8coJ$20after$3A20 13$2F5$2F1$20before$3A2013$2F6$2F1|sort:date/webmasters/loZtSDv9aCk/WHu4f6drky4J

b0d0 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th May 2013
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    44
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

nu stiu daca sunt in masura sa spun eu ceva dar totusi incerc sa dau o parere .. dar sunt site uri care poti verifica daca este in blacklist la google ... iar cu continutul nu cred ca reusesti .. usor .. un sfat la urmatorul continut .. google il va sterge pe cel vechi la urmatoarea verificare asa ca ... nu vad care ar fii problema zic eu .. acum depinde .. mult succes cu domeniul .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sa cumpar alt domeniu sau sa continui cu cel vechi?
    De JoeDirt în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 15th November 2012, 23:30
  2. Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 27th January 2012, 15:14
  3. Site vechi, structura noua
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th February 2009, 12:49
  4. domeniu vechi neoptimizat sau domeniu nou
    De gyf_025 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd May 2008, 21:06
  5. Noua Modificare
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th March 2006, 17:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.