As vrea sa aflu cum pot afla cati/e vizitatori/afisari are un site. Care ar fi metodele?
Ce face Ad Planner?
Merci.
As vrea sa aflu cum pot afla cati/e vizitatori/afisari are un site. Care ar fi metodele?
Ce face Ad Planner?
Merci.
Vand Advertoriale (pr 5)
pai site-ul care vrei sa il verifici este al tau ? daca da. introdul in goolge analytics
Broski: nu cred ca se refera la un site de-al lui. Banuiesc ca vrea sa afle statisticile unui site oarecare care nu le are publice. Eu unul nu stiu cum sau daca se poate in acest caz.
De ce nu folosesti un counter performant? Daca ai nevoie de unul, te pot ajuta, eu vad cu ajutorul lui inclusiv traficul in timp real!
Daca sunt site-uri ce depasesc un anumit trafic poti sa estimezi cu alexa si adplanner
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ad Planner nu cred ca arata tocmai ok. In gtop imi arata peste 1 milion unici pentru jocuri12.com, in timp ce ad planner arata 540k.
Alexa nu prea stiu sa-l "citesc"
Cum iti dai seama cati vizitatori are? alexa.com/siteinfo/jocuri12.com
Nu vreau o estimare exacta, dar nici una de 50%
Vand Advertoriale (pr 5)
alexxa estimeaza foarte prost pe siteurile cu content in romana. Din experienta personala iti zic ca , la 7k alexxa aproxima 2,5
cred ca singura varianta cu rezultate bune este sa le dai mail si sa intrebi. Daca esti interesat de publicitate pe siteul respectiv, cred ca iti vor da statistici.
@Vali D - realizezi o comparație cu un alt website cu un rank Alexa similar și obții traficul aproximativ; jocuri12.com apreciez ca are undeva la ~ 1.200.000 unici - lună.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)