Buna,
Am o problema , am un site in care url-urile se termina in .php , ma afecteaza in vreun fel daca as modifica sa se termine in .html ? (pentru google ma refer)
p.s cum ar fi cel mai ok sa se termine url-urile .ce ? sau fara nimic?
multumesc,
Buna,
Am o problema , am un site in care url-urile se termina in .php , ma afecteaza in vreun fel daca as modifica sa se termine in .html ? (pentru google ma refer)
p.s cum ar fi cel mai ok sa se termine url-urile .ce ? sau fara nimic?
multumesc,
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
E mai bine sa nu umblu la ele, pentru ca nu conteaza cum se termina. Google se uita ce e pe pagina respectiva, nu ce URL are.
Daca modifici terminatia paginilor unui site cu 100 pagini vei avea:
- 100 pagini .php indexate dar disparute cu tot ce tine de ele (link-uri, like-uri)
+ 100 pagini .html noi neindexate luate de la zero ...
Te contrazic un pic. url-ul are un cuvant de spus in stabilirea autoritatii cuvantului (cuvintelor) cheie ce urmeaza sa dea curs cautariilor respectivei pagini.
Intradevar terminatia nu are nici o relevanta pentru google. Poate fi html, php .. penru google e acelasi lucru.
Daca ai posibilitatea sa alegi, te sfatuiesti sa alegi fara terminatie (domeniu.com/articol)
Eu prefer terminatiile fara nimic...sunt mai curate. Poti face un 301 redirect de la fiecare pagina .php catre varianta fara nicio terminatie.
Daca le treci din .php in .html s-ar putea sa pierzi unele functionalitati pe care .php le are in plus fata de .hml (functia 'include' de ex)
nu afecteaza deloc terminatia ci ce se gaseste pana la terminatie
Aceasta discutie cu terminatia url nu are nici o legatura cu seo ..
Atata timp cat ai friendly url de genul www.site.com/numele-articolului , el poate fi :
1. www.site.com/numele-articolului
2.www.site.com/numele-articolului.html
3.www.site.com/numele-articolului.htm
4.www.site.com/numele-articolului.php
5.www.site.com/numele-articolului.aspx
Tine de limbajul de codare si Google nu are nici o treaba cu asta . Oricare din cele 4 variante este corecta.
Mai bine te-ai concentra sa ai :
1. titluri la pagini si meta description si keywords unice pe fiecare pagina
2. continut unic pe site
3. sitemap.xml
4. Butoane de social share pe pagini
Astea sunt mult mai importante . Plus sa ai activat canonical urls pentru linkurile duplicat ca altfel nu vei urca in Serps orice ai face.
Sper ca te-a ajutat informatia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)