Postat în original de
Robert Iordache
problema asta cred ca a are si tocmai.ro si totusi rezista
Cand o sa ai resursele si unicitatea tocmai.ro o sa fie altceva. Tocmai.ro iese pe cautari long tail din anunturi, Tocmai.ro este sustint de unele dintre cele mai mari branduri din online, tocmai.ro a reusit sa se diferentieze in ochii google, pentru ca a reusit sa fie un brand, pentru ca....................
Ca un fapt divers tocmai.ro este sustinut prin link direct de leboncoin.fr avand scor alexa 203
Sunt putine sanse ca un astfel de site sa isi poata acoperi costurile, nu pot sa mai zic de un profit care sa acopere un venit lunar consistent
Eu nu vreau sa te descurajez ci doar prezint realitatea, declinul site-urilor de anunturi a inceput cred ca acum 3 ani, iar panda si pinguin le-a ingropat complet. Eu am vurt la un moment un astfel de site, am si cumparat un domeniu pe care a fost gazduit un site regional de profil, dar dupa ce am facut un plan de afaceri realist, mi-a dat cu minus.
Spuneai ca o sa lucrezi cu profesionisti in programare si promovare, dar am o veste pentru tine profesionistii costa mult, si nu putini bani, ai banii aia sa ii investesti pe care probabil ii vei recupera in 2-3 ani, sau niciodata?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama