cred ca am uitat sa mentionez ca siteul este de pe 17 ian pe net deci in miine se face o luna.
1) siteul chiar este inscris in mai multe cataloagele decit cele enumerate de tine. nu este inca inscris in dmoz si nici in topuri sau cataloage care imi cer sa pun butoane catre site-urile lor.
2) chestia asta cu validarea nu este deloc adevarata. in primul rind ca un bot bine facut, cum este si googlebot care ne intereseaza pe toti, stie sa citeasca oricum. in al doilea rind la prima mea pagina da 157 erori, din care mai mult de jumate sunt ca nu am pus ALT la imagini. pai daca imaginile mele sunt un spacer de 1x1 doar pt. distantare sa fii sigur ca nu o sa pun niciodata ALT. apoi zice ca nu am head deschis desi il inchid. fals. daca dai un view source il vezi imediat. apoi urmatoarele 10 sunt pt. atributele lui <BODY> care pe toate o sa le gasesti in milioane de pagini insa el spune ca nu sunt valide. 10 dintre ele sunt pt. bannerul de la grafstat si asa mai departe.
apropo match.com care se lauda ca are citeva zeci de milioane de utilizatori are 227 erori, iar no2.ro are 269.
ideea este ca nu e problema cu validarea deoarece cacheul de la google o arata in intregime deci a indexat-o in intregime prima pagina.
problema este ca am pagini putine, fara continut bogat. ce ma deranjeaza este ca prima pagina o verifica in fiecare zi iar celelalte nu le-a mai verificat de vreo 2 saptamini, desi le-am modificat.
sunt 3 siteuri cu care fac schimb de linkuri de cum am pus siteul pe net iar ele nici nu apar la backward links.
pt. cuvintul "flirt" este mai greu sa ma bat pt. ca este identic in vreo citeva limbi si sunt deci foarte multi pe google.com
o sa incerc sa schimb prima pagina si sa mai adaug macar o data de doua ori cuvintul, o sa-mi fac profilele membrilor sa fie afisate cu mod_rewrite ca sa am atitea pagini citi utilizatori am si o sa incerc sa mai fac un subdomeniu matrimoniale.ecupidon.ro poate o sa dea rezultate.
mersi pt. tot krumel, ai cam scris ceva si probabil era timpul tau liber.
ps. tot nu mi-ati raspuns cum se face ca un site care are doar o singura data cuv. "matrimoniale" pe prima pagina este pe prima pagina pe poz 5 pe google. mare e gradina lu' google :wink: