Salut,
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">1.</span> Prima data sa-ti raspund de ce acel site este pe pozitia 5. Nu stiu daca ai auzit de "Themed linking" sau "Google Themes". Vezi mai multe aici: http://www.search-this.com/google/google_themes.aspx
Google preferea ca link-urile spre site-ul tau sa fie de pe o pagina din acelasi domeniu(topic), in cazul tau matrimoniale. Se pare ca in ultimul timp Google pune tot mai mare accent pe asta.
Mica mea investigatie :lol: m-a dus aici.
Dupa cum vezi 23 dintre site-urile in care sunt referinte catre "eflirt.online.ro" au in titlu si in continut cuvantul matrimoniale.
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">2.</span> Solutia ca tu sa obtii un ranking bun, din punctul meu de vedere, e asta:
Faci pentru fiecare din cuvintele tale cheie o pagina separata.
Sa luam cuvantul matrimoniale. Faci o pagina www.ecupidon.ro/matrimoniale.php in care sa ai continut de calitate. Scrii ce sunt anunturile matrimoniale, istoria lor, cu ce se mananca, etc. Scrii continut avand in cap matrimoniale, il folosesti cat de des poti. Dupa ce esti multumit de continut, incepi sa pui inspre el link-uri cu anchor-ul "matrimoniale". Nu optimiza pagina principala, e inutil.
In cazul in care mai ai nelamuriri, spui aici.
Bafta,
Razvan Pop