Am inteles. O sa postez si aici ce am zis in topicul de link exchange. Dupa parerea mea, orice magazin online are sanse mari sa iasa in fata dpdv al pozitiei pe diverse cuvinte cheie. Aveti sute, poate mii de produse care inseamna cate o pagina fiecare. Din pacate foarte putini exploateaza acest lucru si descriu produsele in cateva cuvinte sau dand niste valori standard pentru diverse caracteristici tehnice (lucru care si descurajeaza clientii). Aveti posibilitatea sa descrieti produsele in cateva randuri (lucru care va va aduce o pozitie mai buna in cautari) cat si sa convingeti clientul de necesitatea cumpararii lui.Postat în original de mobshop @ Jan 9 2006, 03:25 PM) [post=8860
Nu inteleg de ce foarte putini se folosesc de acest avantaj. Si tu faci aceeasi greseala. Facand o descriere clara, cu densitate buna de cuvinte cheie pentru produsele tale, nu numai ca vei avea de castigat la procentul de conversie a vizitatorilor in cumparatori ci vei observa si efecte dpdv SE]
Din decembrie avem reclama la Google, si din ianuarie am dublat bugetul.
[/QUOTE]
Am inteles. O sa postez si aici ce am zis in topicul de link exchange. Dupa parerea mea, orice magazin online are sanse mari sa iasa in fata dpdv al pozitiei pe diverse cuvinte cheie. Aveti sute, poate mii de produse care inseamna cate o pagina fiecare. Din pacate foarte putini exploateaza acest lucru si descriu produsele in cateva cuvinte sau dand niste valori standard pentru diverse caracteristici tehnice (lucru care si descurajeaza clientii). Aveti posibilitatea sa descrieti produsele in cateva randuri (lucru care va va aduce o pozitie mai buna in cautari) cat si sa convingeti clientul de necesitatea cumpararii lui.
Nu inteleg de ce foarte putini se folosesc de acest avantaj. Si tu faci aceeasi greseala. Facand o descriere clara, cu densitate buna de cuvinte cheie pentru produsele tale, nu numai ca vei avea de castigat la procentul de conversie a vizitatorilor in cumparatori ci vei observa si efecte dpdv SEO stabile si de lunga durata.

Răspunde cu citat