Rezultate 1 la 10 din 81

Subiect: www.softendia.com

Vizualizare arbore

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Da, poate ar trebui sa adaug si eu cate ceva.

Voislav este clientul meu insa in dezvoltarea siteului sunt cateva lucuri de luat in considerare:

1. nu am facut absolut deloc optimizare, promovare, marketing sau publicitate (fiindca nu am fost platit pentru asta si nu e parte a ceea ce am discutat)
    2. content in forum, pagini etc (cu exceptia aplicatiilor introduse) nu tin de mine si sunt contractate de Vili in afara
    3. designul este cel ales de el, desi initial designul oferit este mult diferit de softpedia-like cum este acum

Scriptul este intradevar complex pentru software, forumul este un IPB, scriptul video este ClipShare. Cred ca Voislav vrea sa evalueze valoarea lui insa aceasta fara o minima promovare este mica. Site-ul nu a fost in nici un mod promovat, monetizat. SEO nu a fost aplicat pe el.

Nu este terminat si este in stadiul de ultima discutie cu o lista nesfarsita de modificari de facut (care probabil nu se vor mai face). Eu i-am spus lui Voislav ca nu imi place abordarea topicului exact din prisma in care o pus el problema. In momentul in care pui suflet in un proiect trebuie sa vezi si o monetizare in el.

Un astfel de site trebuie sa aduca 4.000-5.000 unici dupa 1 an de lansare (cu promovare doar SEO), asta bazat de pe experienta cu Free Software Downloads - DownBroad.com

Ideea e unde vrei sa ajungi cred. Acuma softendia este pe langa software archive, un mic youtube, un mic forum general. Poate un site de software ar trebui sa fie doar despre sofwtare.

Sunt insa alegeri ale fiecaruia, eu as prefera cuvinte download, free, shareware fara nimic altceva. Un forum vine in spatele siteului incet nu viceversa (cu mici exceptii care le stim cu totii).

Loviti tare in site ca e bine venita critica, mai ales sa il ajiute pe Voislav cu urmatoarele modificari sau actiuni. Din lista ce am definit-o eu ca pasi urmatori ar fi:

- optimizare SEO
    - promovare in site-uri asemanatoare
    - reclama
    - concursuri
    - newsletter pentru developerii inscrisi

Metode sunt insa trebuie facute. Un site gata facut nu neaparat aduce bani/vizitatori instant. Unii o stim pe pielea nostra, unii nu.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 18th February 2008 la 00:12.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •