Citat Postat în original de Michael
ai putin continut, deci putina expunere in google. Mai exact:
-pe subdomeniu ai o pagina de linkuri si una de faq, nici aia prea bogata in continut; gandeste-te ca pe site-ul tau vin webmasteri, nu-i poti tine prea mult pe un site fara continut.
Nu am vrut niciodata sa creez un portal SEO, un site de resurse sau chiar o comunitate pentru webmasteri. Ideea era a unei liste de directoare, cat mai simplu de utilizat si cat mai utila.
-pe domeniu cam aceeasi poveste: 24 pagini indexate in google (4 pagini pe subdomeniu)
Continutul de pe domeniul principal e in standby de mult timp . Nu am timp sa ma ocup de el acum si sunt constient ca nu e mare lucru. De aceea am pus in discutie doar subdomeniul.
uitand adresa , am incercat cu google, si sincer, nu am putut da de site-ul tau.
Imi poti spune dupa ce cuvinte ai cautat? Eu am incercat sa il optimizez dupa keyword-urile directoare romanesti - Căutare Google , lista directoare - Căutare Google , directoare gratuite - Căutare Google , directoare - Căutare Google si mi se pare ca a iesit acceptabil. Poate nu am intuit prea bine ce cauta un potential vizitator.
Citat Postat în original de Tudi
DPDV al design-ului imi place, e curat. Atat doar ca directoarele nu sunt ordonate (sau sunt?).
Thanks! Directoarele sunt sortate dupa importanta/data adaugarii/alfabetic (separat)
Citat Postat în original de pgabriel
Vezi ca am gasit un director de 2 ori, poate sunt mai multe.
L-am scos. Se mai intampla sa apara dubluri.
Citat Postat în original de Netul
Fa ca legaturile sa se deschida in pagina noua.
ok, s-a facut.
Pe locul 5 e Timis Online. Am dat click si la adresa aia nu vad nici un director.
Posibil sa fi avut un director cand l-am adaugat eu. E scos acum .
Sus la Google adsense imi apare reclama cu titlul "Vrei p e n i s tare?" langa "Cadouri flori".
Le-am trimis un feedback, dar m-as mira sa si faca ceva in privinta asta.