Am facut un site de divertisment, anunturi gratuite, catalog firme... si sunt curios de parerea voastra despre el sau despre continut. Deocamdata nu am un homepage, lucrez la asta.
Mersi!
Am facut un site de divertisment, anunturi gratuite, catalog firme... si sunt curios de parerea voastra despre el sau despre continut. Deocamdata nu am un homepage, lucrez la asta.
Mersi!
Ultima modificare făcută de Federals; 21st December 2007 la 14:00.
Pai ce sa zic: ai cam bagat de toate, desi anunturi si catalog firme nu prea le bagi la un loc cu divertismentul.
Inteleg ideea: totul se gaseste pe net, construiesti si dezvolti rapid respectivele categorii, iar la partea de anunturi si cat firme se dezvolta de la sine.
Optimizeaza-l pentru se, scrie cateva articole despre anunturi si catalog firme, poate asa cei ce iti vor dezvolta site-ul inscriindu-se, vor da mai repede de el.
recomand sa scoti jucarelele alea din footer ca nu isi au rostul.
sa dam un exemplu:
butonasul de la FEDERAL tu ii ajuti pe ei dar ei nu te ajuta pe tine deloc, observ ca pe site-ul lor esti listat cu "NOFOLLOW"
asta e un exemplu simplu, de altele poti sa iti dai tu seama.
bafta.
Asa ca o sugestie, nu ar strica sa ai "title" pe linkuri si "alt" la imagini.
Daca tot ai facut rescrierea linkurilor, ocupa-te de toate linkurile (la "adauga anunt" spre exemplu inca e cu index.php?...).
De asemenea, tot legat de rewrite : nu cred ca are nici o influenta daca apare .../option,com_sobi2/Itemid,60/catid,6/ cand acolo trebuia sa fie ../inchirieri-cereri/ .
50 de roni pentru adaugarea in catalogul firmelor? Este imens de mult, cand se gasesc zeci de alte cataloguri/directoare cu un pagerank mult mai mare si unde inscrierea este gratuita.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
revin: foloseste tagurile h1, h2, h3, b, u pentru a scoate in evidenta partile importante ale site-ului.
mersi! am pus h2 in top-ul paginii, ma ajuta destul de mult (cred eu) si am scos si cateva directoare care nu ma ajutau cu nimic. acum partea mai grea o sa fie sa imi fac home page-ul
- titlul este prea lung
- nu ai titluri si descrieri diferite pentru fiecare pagina
- ai multe, multe randuri de cod css in fiecare pagina
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
eu cred că ar trebui să mai scoţi din adsense-ul de pe prima pagină şi să umpli pagina cu mai mult conţinut. E cam goală.
Părerea mea
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)