Nu cred ca "din clasa a III-a A", "Scoala cu clasele I-VIII nr.1,", "Gura Humorului","jud.Suceava" pot fi considerate cuvinte cheie dupa care site-ul tau sa poata fi gasit.<TITLE>Amicii -- Revista elevilor din clasa a III-a A, Scoala cu clasele I-VIII nr.1, Gura Humorului, jud.Suceava</TITLE>
<META name="description" content="Amicii. Revista elevilor din clasa a III-a A de la Scoala cu clasele I-VIII nr.1, Gura Humorului, judetul Suceava, editata pentru ei de Tipografia Terra Design.">
<META name="abstract" content="Amicii. Revista elevilor din clasa a III-a A de la Scoala cu clasele I-VIII nr.1, Gura Humorului, judetul Suceava, editata pentru ei de Tipografia Terra Design.">
<META name="keywords" content="amicii, revista">
Trebuie sa existe o relevanta intre cuvintele din titlu, cele din descriere si cele din <"keywords" content>, corelate cu textul de pe site.
Iti sugerez sa aduci textul site-ului spre o directie care sa tina de educatie si invatamant mai degraba, pentru ca cele din acest domeniu sint bine (poate chiar foarte bine) vazute.
Alt-urile de pe imagini se cam repeta si cred ca deja e prea evident ca bati saua (ca sa zic asa) doar pe cuvintele cheie amintite.
Butoanele meniurilor sint un loc propice pentru cuvinte cheie prin folosirea elementelor enumerate mai sus.
O sectiune "Harta site" te-ar ajuta iar foarte mult.
Nu stiu daca trebuie insistat chiar asa de mult pe link-uri catre Tipografia Terra Design. Unul cred ca e de ajuns.
Voi reveni.