Salut,
Aproape am terminat acest site kompara.ro si vreau sa imi spuneti parerile voastre despre site, comentarii, sugestii etc si cum il pot imbunatati (atat ca aspect cat si ca seo si marketing).
Multumesc.
Salut,
Aproape am terminat acest site kompara.ro si vreau sa imi spuneti parerile voastre despre site, comentarii, sugestii etc si cum il pot imbunatati (atat ca aspect cat si ca seo si marketing).
Multumesc.
ti-am raspuns acum cateva zile si pe phpromania forum. site-ul mi se pare neterminat. mai intai pune content pe el si dupa aia da-l la evaluare. incearca un design mai bun (ai o combinatie de culori ciudata, banner cu verde, border cu albastru, si blocurile rosii.
Serban Ghita - my website
[QUOTE=$piderman;42319]Incearca sa scapi de un link din semnatura pentru ca ai voie cel mult doua linkuri in semnatura conform regulamentului.
Done!
Partea dreapta pare cam neterminata. Mai trebuie aranjat putin layoutul acolo. Pune si un padding pentru textul din celulele principale (finante,tv,etc).
Si ar da mai bine daca le-ai face si de aceleasi dimensiuni. Incearca sa lungesti sectiunea de sub aceste celule pana in dreapta de tot. Arata cam urat asa cum se termina acum. Daca nu am fost prea coerent (oboseala e de vina) o sa incerc o exprimare mai clara.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
Adevarat, un pic saracacios in design, pe partea de usabilitate nu am avut timp sa testez.
Probabil sunt offtopic, dar mie nu-mi place domeniul. Nu e cuvant in limba romana.. nu stiu cine o sa caute "compara x produse" scris kompara. Decat domeniul asta, mai bine iti luai altul care nu are nicio treaba cu site-ul ( oricum, nici asta nu prea are )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)