Ce parere aveti ?
- e primul meu site
- l-am terminat acu o saptamana dar mai am de lucrat la el
http://culmearasului.uv.ro/
Ce parere aveti ?
- e primul meu site
- l-am terminat acu o saptamana dar mai am de lucrat la el
http://culmearasului.uv.ro/
Ultima modificare făcută de Vladucu; 27th June 2007 la 08:44. Motiv: Aveam nevoie defapt de o parere dar si link-ul nu strica...
Arata urat, dar am ras precum becali in filmul ala, mi-au dat lacrimile.
Neaparat, schimba fontul si fundalul. (despre partea de optimizare, nu sunt cel mai in masura sa imi dau cu parerea)
Ultima modificare făcută de Stelian; 6th May 2007 la 16:59.
citeste si pe aici ca nu ai mai nimic optimizat din ce scrie.
renunta la butoanele alea in flash... pune link <a> cu text...
prea mult cod prin sursa... incearca un valid XHTML
o sa renunt la butoanele alea in flash dar la font si fundal ma mai gandesc .... fundal e destul de aiurea dar fontul mi se pare calumea ..... oricum mai criticati mai invat si eu![]()
am schimbat fundalul pentru ca arata urat, dar fontul il mai lasNeaparat, schimba fontul si fundalul.
am renuntat la flash si am pus textrenunta la butoanele alea in flash... pune link <a> cu text...
Si am mai optimizat:
- titluri diferite pe fiecare pagina (Title) -
- descrieri diferite pe fiecare pagina (Description)
- cuvinte cheie diferite pe fiecare pagina (Keywords)
- nr. cuvinte cheie: in jur de 20
- bagat style intern in css extern
- scripturile in fisier extern
- folosire headinguri (h1, h2 ...)
Mai astept parerile si sfaturile voastre![]()
ma deranjeaza fontul cand intru pe el, pot cu greu sa citesc iar reclamele google nu sunt bine "blendate" ca sa folosesc o romano-engleza.
mie mi se pare destul de simplu fontul nu e un font de ala complicat din care abia descifrezi literele, poate din cauza culori citesti greu fiindca fundalul e intunecat si scrisul e negru
acolo la meniu la mine apare un font si la alti alt fontnush de ce ?
adic "blendate" ?iar reclamele google nu sunt bine "blendate" ca sa folosesc o romano-engleza![]()
Tu vezi un font si ceilalti alt font pentru ca ei nu au instalat fontul pe care il vezi tu. Se poate rezolva prin SIFR
"blendate" adica blenduite...adica folosesti la ele aceleasi culori pe care le ai folosit si la site. acelasi fundal, aceeasi culoare de link/text...
nici nu vreau sa fie blendate, nu ar trebui ca reclamele google sa iasa in evidentaiar reclamele google nu sunt bine "blendate"
pai tocmai asta e idee ca blend-uindu-le nu mai ies in evidenta...par a fi "de ale casei".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)