de ce nu apare nici un link cand caut in google "link:culmearasului.uv.ro" ?
de ce nu apare nici un link cand caut in google "link:culmearasului.uv.ro" ?
Pentru ca Google iti arata abia dupa un update IBL-urile. Cauta pe Yahoo!.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am si o intrebare in legatura cu "linkurile" alea de sub parteneri. O sa am probleme din cauza lor ca sa stiu le scot sau pot sa le las ? Pot fii considerate spam ?
P.S. a fost sau nu BL update ? ... acuma cand caut link:culmearasului.uv.ro am numai un link si nu creck ar trebui sa am numai unu
Citeste si threadul Accesibilitate web la Discutii generale
Entrepreneurship & business research
Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.
Nu prea inteleg ce legatura au linkurile alea de sub parteneri cu accesibilitatea web ... eu le-am pus mai mult ca sa ma ajute sa cresc in SERPs![]()
Oricum nu prea am inteles nici ce inseamna accesibilitate web si poate din cauza asta nu vad o legatura
Nu au nici o legatura. Eu ma refer la site-ul tau.
Daca nu vrei sa mai citesti odata despre accesibilitate sau nu iti explica Krumel, autorul threadului cu pricina, ideea simplu spus, este ca pagina web ar trebui sa poata fi citita si de cei cu ochelari, cu dizabilitati- daltonistii etc.
In general vorbind- si asta este valabil pentru orice ad vizual, textul deschis pe background inchis este de 4 ori mai repede parasit de vizitator decit cel perfect lizibil. Vizitatorul simte un incofort si nu stie intotdeauna clar de ce il paraseste, dar cu siguranta il paraseste.
Entrepreneurship & business research
Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.
Cum am mai zis:
La asta te referi prin Accesibilitate web?... imi pare rau is cam greu de capmie mi se pare destul de simplu fontul nu e un font de ala complicat din care abia descifrezi literele, poate din cauza culori citesti greu fiindca fundalul e intunecat si scrisul e negru![]()
![]()
P.S. a fost sau nu BL update ? ... acuma cand caut link:culmearasului.uv.ro am numai un link si nu creck ar trebui sa am numai unu ?
Sa-mi raspunda cineva si la intrebarea asta ... va rog
nu a fost. Se lasa asteptat.
a fost dar nu pentru toti![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)