As dori cateva pareri si sugestii despre acest site.
Multumesc anticipat!
As dori cateva pareri si sugestii despre acest site.
Multumesc anticipat!
nu e deloc optimizat pentru motoarele de cautare...
altceva... vezi la © de jos ca nu ai scris calumea linkul la adresa respectiva...
Multumesc pentru parere..
as dori si o sugestie.. ce modificari ar trebui sa ii fac pentru inceput?
thx
Pentru inceput citeste aici, aplica si dupa aia mai vorbim.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
ms mult diana.. o sa ma apuc maine.. sper ca nu ia prea mult timptrebuie sa ma gandesc si la niste keyworduri bune.. stie cineva unde as putea gasi cele mai cautate cuvinte pe google? sau ceva de genul asta?
Nu ai nevoie obligatoriu la keywords - cel mai cautata fraza pe search engine.
Ex: Domeniul Seo : Cuvantul Seo = rata de cautare 42% cu un numar de 10.000.000 de rezultate e mult mai slab decat fraza Optimizare seo cu o rata de cautare de 37% dar numai 1.000.000 de rezultate.
Rata de cautare : Din 10.000 de cautari: 42% din utilizatori cauta cuvantul Seo, 37% cauta fraza optimizare seo, 12% cauta fraza x seo
Niste KeyWords...
Cauta KeyWords-urile tale shi vei gasi cea mai buna rata
Ultima modificare făcută de Catalin Andrei Bunduc; 25th March 2007 la 21:56.
SolmYr - ce intelegi tu prin rata de cautare? rata in comparatie cu ce? ca ce ai zis tu sus nu are vreo logica.
p.s. nu asa se da bine pe langa ceilalti. se apreciaza daca se vb direct, fara apelative ca domnule, stimatule, moderatorule, administratorule, etc)))
Boingeanu Ben
O sa incerc sa imi tin un fel de jurnal privind optimizarea siteului:
Am inceput (logic) de la PR 0.
Pentru keywordul "pariuri" sunt pe pagina 13 in google.
Vreau sa vad cat de mult pot urca dupa ce respect indicatiile de pe seopedia.
Eu nu ma pricep la SEO, dar cred ca cuvintul pe care il cauti e tipster si nu tipseri...(care nici macar nu exista)..
nu ma intereseaza nici tipseri nici tipster singurele Keyworduri care ma intereseaza sunt: -pariuri - predictii - livescore (si ponturi, dar mai putin)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)