Salutare, in urma cu cateva luni am inceput lucrul la un site de turism. Este vorba de fapt despre un portal de turism. Agentiile pot adauga/edita oferte si anunturi, pot atasa poze pentru fiecare oferta.
Pe prima pagina apar thumbanils ale ultimelor oferte care au poze.
Totul este dinamic.
Site-ul a fost lansat in 19.10.2006 data la care a fost inregistrat si in trafic.ro .De atunci a suferit, in perioada Craciun - Revelion, o rebranduire(schimbare design (doar design) din temelii).
Cifra fondurilor pe care am putut si mi-am permis sa le investesc in el nu este foarte mare (mai mult in design si timpul meu propriu pentru php, fiind un proiect personal) , insa sunt foarte multumit de modul cum arata.
Adresa este: www[punct]turism-360.ro
Din punct de vedere SEO am aplicat 95% din procedurile citite pe aici, cum ar fi:
meta tags, inscriere in portaluri, mod rewrite, si poate si altele despre care nu imi aduc aminte.
Site-ul are deci.. 3 luni aproape avand un trafic de aprox 300 viz unici pe sapt.. mie .. la cat am muncit la el mi se pare putin, insa voi ce parere aveti?
Credeti ca este mic traficul pt un astfel de site, in "varsta" de 3 luni?
Credeti ca ar mai fi lucruri de imbunatatit, si care?? (stiu sigur ca mai sunt insa deja nu prea mai am idei...)
Va multumesc pentru pareri.

Răspunde cu citat