Sorry. Nu e tocmai genul de site pe care sa il preiau pentru seo. Ti-am dat un feedback. Deasemenea ti-au dat colegii destule. Sa te vad cat de rapid le implementezi. Pana acum nu am vazut sa fi facut ceva.
Sorry. Nu e tocmai genul de site pe care sa il preiau pentru seo. Ti-am dat un feedback. Deasemenea ti-au dat colegii destule. Sa te vad cat de rapid le implementezi. Pana acum nu am vazut sa fi facut ceva.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
M-am interesat si nu e o gluma, exista o companie care detine acest record.
Daca cineva este dispus sa faca site-ul acesta cum trebuie un site facut si sa-mi explice si mie ce face, nu neaparat cum... ca ma pot informa ulterior si sa aplic la viitoarele site-uri sunt dispus sa platesc, pe partea de content vom folosi acelasi writer sau eventual gasim altul, daca partenerul cu care voi colabora considera ca contentul nu are o calitate buna. Astept oferte aici sau pe PM.
P.S: Nu stiu cum stai tu cu timpul Robert, dar eu nu stau bine deloc, nu ti-am cerut sa-l preiei pentru seo, ti-am cerut cu totul altceva, am inteles nu vrei, nu ai timp, nu te pasioneaza.
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 20th May 2015 la 11:42.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)