Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Rapsodia, tu ori esti naiv tare ori faci misto de noi, ca sincer, nu imi explic altfel acest topic .... No offence
Probabil naiv, la misto chiar nu am de ce. Ca sa-i raspund lui Serban primul, fac mai mult intr-un an de 1000 de euro cu toate subdomeniile la un loc, deci nu vad de ce sa dau vrabia din mana, desi recunosc ca nu vad cum mai pot sa-l urc mai mult de atat. Cu cei ce au oferit suma nu am discutat decat de 2 ori, odata le-am zis ca nu sunt interesat, au cerut sa fac eu alta propunere, nu le-am mai raspuns, deci e posibil sa fie si din aia cu tepe. Ideea de baza ramane, desi poate sunt pe langa subiectiv si naiv - dar chiar mi se pare ca oricui ii zici 4 simboluri usor de retinut va gasi oricand site-ul si va reveni daca ii oferi motivatia. Cum spuneam, m-am abalat putin, am zis sa cer pareri pe forum, poate cineva are si ceva bun de scos din chestia asta.

PS Roby crezi ca nu e fezabila ideea unui parteneriat in general sau ... daca vrei discutam in privat si iti detaliez cam la ce ma gandesc eu in momentul asta [ desi e posibil chiar sa fiu extrem de naiv ].