Salut .
De cateva luni detin un blog in engleza pe extensie .COM care are vizitatori majoritari din USA,UK,etc. Blogul este la inceput ( 50 articole , 200 vizitatori pe zi ).

Este un blog pe nisa gadgeturi-electro-it : prezentari produse( smartphone , tablete ,tv ,etc) , tutoriale , android,aplicatii ,stiri,etc .. cum sunt foarte multe de genul .
Este foarte greu sa urmaresc anumite cuvinte cheie pe un astfel de blog deoarece varietatea articolelor este foarte mare ( luati exemplu go4it.ro .. ) de la telefon Samsung pana la harti pentru Garmin..

Un minus mare al site-ului la momentul actual este lipsa unor backlinkuri de la site-uri de nisa cu PA si DA sau PR mare , de fapt inafara unor commenturi pe bloguri si semnatura forum nu am nici un backlink serios .

Studiu :
- pentru cine a mai lucrat cu bloguri pe COM in engleza ( gadget,it,science ,etc) , cum pot obtine niste backlinkuri serioase : de la un site autoritar pe nisa , de la un blogger recunoscut in domeniu ,pentru a crea un profil de backlinkuri minimal dar calitativ .

Am citit foarte multe metode ( de la a cere un guest post si pana la semnaturi in BIO ) dar sincer nu am reusit si va cer parerea si ajutorul.

Cine crede ca ma poate ajuta cu mai mult decat o parere , sunt dispus sa negociez un buget pentru promovarea acestui blog ( ma refer la cei care au mai promovat , sau au cunostinte printre bloggerii din afara de pe nisa, sau sunt autori pe site-uri cu autoritate mare ce permit guest-post gen : Venture Beat , Huffington Post ,etc ).

Daca am gresit sectiunea ( puteam sa scriu si la Subiecte pentru incepatori ) ma scuzati , dar am vazut ca mai multi isi dau cu parerea in aceasta sectiune ,si se potriveste si ca nume " studiu de caz "