Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Backlinkuri pentru blog pe .COM - pareri

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit Backlinkuri pentru blog pe .COM - pareri

Salut .
    De cateva luni detin un blog in engleza pe extensie .COM care are vizitatori majoritari din USA,UK,etc. Blogul este la inceput ( 50 articole , 200 vizitatori pe zi ).

Este un blog pe nisa gadgeturi-electro-it : prezentari produse( smartphone , tablete ,tv ,etc) , tutoriale , android,aplicatii ,stiri,etc .. cum sunt foarte multe de genul .
    Este foarte greu sa urmaresc anumite cuvinte cheie pe un astfel de blog deoarece varietatea articolelor este foarte mare ( luati exemplu go4it.ro .. ) de la telefon Samsung pana la harti pentru Garmin..

Un minus mare al site-ului la momentul actual este lipsa unor backlinkuri de la site-uri de nisa cu PA si DA sau PR mare , de fapt inafara unor commenturi pe bloguri si semnatura forum nu am nici un backlink serios .

Studiu :
    - pentru cine a mai lucrat cu bloguri pe COM in engleza ( gadget,it,science ,etc) , cum pot obtine niste backlinkuri serioase : de la un site autoritar pe nisa , de la un blogger recunoscut in domeniu ,pentru a crea un profil de backlinkuri minimal dar calitativ .

Am citit foarte multe metode ( de la a cere un guest post si pana la semnaturi in BIO ) dar sincer nu am reusit si va cer parerea si ajutorul.

Cine crede ca ma poate ajuta cu mai mult decat o parere , sunt dispus sa negociez un buget pentru promovarea acestui blog ( ma refer la cei care au mai promovat , sau au cunostinte printre bloggerii din afara de pe nisa, sau sunt autori pe site-uri cu autoritate mare ce permit guest-post gen : Venture Beat , Huffington Post ,etc ).

Daca am gresit sectiunea ( puteam sa scriu si la Subiecte pentru incepatori ) ma scuzati , dar am vazut ca mai multi isi dau cu parerea in aceasta sectiune ,si se potriveste si ca nume " studiu de caz "

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

Ai incercat sa cauti pe forumurile straine? Sunt si acolo destule persoane care vand linkuri/advertoriale pe siteuri bune.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Poti sa imi dai exemple ? Am incercat pe digitalpoint de exemplu dar majoritatea sunt site- uri ce au un profil dubios de linkuri si au trafic mai mult din india, filipine, etc. Prefer sa obtin 3 sau 4 linkuri foarte bune chiar daca sunt scumpe decat sa am zeci de linkuri de la site uri de mana a 2 a ..

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ai incercat recent pe DP? pentru ca din cate stiu, odata cu migrarea catre noua platforma in market restrictiile sunt destul de mari. Nu mai intra chiar oricine.

By the way, pe .com linkurile bune sunt scumpe. Sa nu te astepti sa iei un advertorial pe un site bun sub 50$.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Nici nu ma gandeam la preturi mici .

Verific constant pe DP si mi s-au ofertat cateva linkuri dar nu foarte ok : pe un forum cu DA si PA bun dar cu 99 % trafic filipinez care nu ma avantajeaza , si pe inca 2 bloguri care aveau un profil de linkuri destul de dubios ( verificat cu MAjesticSEO si alte unelte 0 plus ca aveau mai mult de 80 % din continut advertoriale platite .

La fel sunt bloggeri cunoscuti ce pot publica pe site - uri bune ( poate in top 100 Technorati ) in principiu imi lipsesc relatiile cu comunitatile de top din acest domeniu .
    Daca ai vazut ceva de calitate pe DP astept un pont.
    Multumesc.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Daca esti established member, pune un anunt in market. Daca nu, $25 pentru premium member si deasemenea poti posta fara probleme.
    Si apoi, in functie de oferte, iti alegi
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

O sa incerc si asa . Am vazut tipul de linkuri sau advertoriale promovate acolo , in principiu e o piata destinata promovarii site-urilor care vand ceva .
    Majoritatea au deja prea multe linkuri externe in fiecare articol si ar prezenta oarecum un pericol si pentru site-ul meu la un eventual update Google sau cine stie ce mai spune Matt ..

Pe blogul meu nu vand nimic mie imi trebuie linkuri care sa creeze conexiuni si autoritate in fata Google. Adica bloguri de acelasi profil care sa citeze anumite articole pe blogul meu ca sursa/alternativa/etc .
    Dau un exemplu , cine ma poate ajuta sa obtin un guest post pe un site ce accepta asa ceva dar in conditii stricte cum ar fi venturebeat[dot]com , sau pe ceva mai mic ( un press release ) pe phandroid[dot]com

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Pai de ce nu contactezi direct phandroid ? Ma gandesc ca e cea mai usoara cale.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Pentru ca esti foarte greu ( a se citi deloc ) acceptat sa scrii pt astfel de siteuri daca nu ai niste relatii sau sa fii cunoscut in aceea nisa . Adica am trimis guest-posturi catre mai multe site-uri de tip dar nu am primit nici un raspuns ( scrise de mine sau de altii ) . Iar multe dintre aceste site-uri nu mai accepta decat sa zicem o semnatura in Bio .
    Ultima modificare făcută de andreiionut; 23rd February 2014 la 20:11.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

In scurt timp nu se va mai accepta nici semnatura in Bio, tinand cont de ultimele tendinte.
    In alta ordine de idei, daca este un site puternic, probabil are in spate o echipa editoriala. Evident ca nu ii intereseaza un guespost ci mai degraba ii intereseaza sa vanda un link editorial.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor, pareri blog
    De Marko08 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 12:33
  2. Strategii pentru backlinkuri
    De slobodan în forumul Link Building
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th December 2011, 18:27
  3. Pret corect pentru backlinkuri
    De olynth în forumul Link Building
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th July 2011, 15:44
  4. Pret corect pentru backlinkuri
    De olynth în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th July 2011, 18:10
  5. relevanta backlinkuri pentru subdomenii
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st September 2010, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •