Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Preturi PR

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Va exista si o oferta pentru alte tipuri de publicitate, precum bannere?
    Acuma chiar nu vreau sa jignesc sau sa supar, la fel ca tony nu dau cu parul , gresesc daca spun ca inainte de cumpararea linkului vei oferi si alte informatii ,cum ar fi date despre trafic,nu?
    Oferta este pentru PR. In februarie o sa public, pachetele, pe mai multe nise, tipuri de site-uri, etc. Informatiile nu sunt publice, decat in anumite conditii. Nu vand la oricine si pentru orice tip de site. Incerc pe cat posibil sa ofer datele necesare, pentru decizia de cumparare, in cazul de fata vorbesc doar de PR, eu nu vand trafic trafic acum (poate peste ceva timp, cine stie).

Daca tu vrei un pachet, imi dai site-ul si iti fac 2-3 pachete, iar tu alegi ce vrei, sau sa nu vrei

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Pretul pentru adv este pentru cele scrise de tine sau ?
    Doar scrise de noi, nu-mi bat joc de site-uri. Pot scade pretul putin, pentru cele scrise de client, dar trebuie sa le verific inainte de publicare. Daca se considera ca nu sunt scrise ok, se pot schimba, dupa verificare. Imi doresc totusi colaborari de lunga durata, iar alegerea link-urilor de la mine, sa fie pentru calitate (include si content).

------------------------------

O sa avem si un magazin incepand cu februarie, cu pachete simple, ieftine, pentru toata lumea. Ce am postat eu acum, este o oferta "de discutat" pentru forumul seopedia, nu este si nici nu o sa fie publica. Cine ofera seo, stie ce si de unde cumpara.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th January 2014 la 19:10.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Comparator de preturi
    De lovelife în forumul Utile
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th December 2011, 11:40
  2. Preturi SEO
    De Nosfer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 26th February 2009, 15:12
  3. informatii preturi
    De Kaldirahy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2008, 23:32
  4. Preturi review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th November 2007, 13:51
  5. preturi .. un pic cam mari?
    De dojo în forumul Bar, lobby...