Cum la ora asta nu am nicio comanda online, am timp sa ma uit putin peste aplicatia voastra. As avea cateva sugestii:
1. la proiecte, butoanele adauga sarcina si adauga lista nu mi se par a fi la locul lor. Puneti-le in divul page_wrapper, ca sa fie MAI USOR de gasit
2. creaza sarcini, nu creeaza sarcini
3. daca tot aveti varianta romana pe care o incerc acum, calendarul faceti-l in romana si sa inceapa zilele saptamanii cu LUNI
4. "êtes-vous sûr que vous voulez suprimmer cette ? file?" - traduceti tot scriptul si toate mesajele in romana
4.1. la invitatii la fel... subject:"Project invitation" - traduceti tot
5. la ce foloseste acea optiune de "lista"?
6. nu am vazut ca pot introduce link-uri. Spre exemplu, mie mi-ar fi extrem de util sa am o gestiune a link-urilor, sa imi organizez un fel de bookmark in functie de necesitati (forumuri diverse categorii, bloguri anumite nise, site-uri institutii etc). Nu am gasit aceasta optiune.
Pentru multe proiecte, aceasta optiune este mana cereasca... Sunt foarte multi content writeri pe acest forum, la fel si oameni care se ocupa de SEO. Trebuie sa aiba posibilitatea de a-si introduce diverse link-uri, sa le acceseze la nevoie, sa aiba o evidenta a lor.
Pana acum asta am observat.. Pretul pentru Romania este destul de maricel, dupa parerea mea.. Incercati si variante mai ieftine, ca pentru aceasta comunitate 5GB este prea mult.. cine se ocupa de SEO sau content writing nu are nevoie de atata spatiu, are nevoie doar de 100MB. Cu 100MB isi pot urca MULTE articole, pot tine evidenta multor proiecte. Iar limitarea pe numarul de proiecte nu este o idee prea buna.. Ia incercati si variante mai ieftine, sa faceti o comparatie...
Numai bine.

Răspunde cu citat