12th March 2013, 12:23
1 out of 1 members found this post helpful.
Evident ca ar trebui sa conteze. Bag de seama insa ca baietii de la google penalizeaza in primul si in primul rand siteurile care forteaza cu ancore de tip money keyword, neglijand alte aspecte, aspecte de care uite, profita unii baieti isteti.
Edit: probabil se vor trezi candva la realitate si vor incepe sa loveasca si aceste siteuri ... sper cel putin.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
12th March 2013, 12:40
2 out of 2 members found this post helpful.
Exact asta fac afiliatii pe .com. Cumpara domenii exact match, ruleaza tool-uri dintr-astea de pus comentarii, profiluri, trackback-uri si altele, rankeaza site-urile in primele pozitii dupa cateva zile/saptamani si daca rezista acolo o luna, doua, trei, deja baietii fac profit masiv. Cat costa un domeniu + cateva articole + o rulare de scrapebox/xrumer? Dar in schimb sa rankezi macar o luna pt keyword-uri cu zeci de mii de cautari lunar + nise care convertesc bine, scoti lejer sute, mii de euro poate.
Uite, ce cauta asta pe 1 pt "how to lose weight fast"? howtoloseweightfastforfree[.]webs.com
Sau uite ce rezultate sunt pe prima pagina pt nisa asta. Si zi-mi daca nu-ti vine sa dai afara toti programatorii de la google si sa faci ceva pe Pinguinul lor si toate update-urilor lor magnifice.
Signatura lipsa
12th March 2013, 13:02
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
tymbark
Uite, ce cauta asta pe 1 pt "how to lose weight fast"? howtoloseweightfastforfree[.]webs.com
Sau uite ce rezultate sunt pe prima pagina pt nisa asta. Si zi-mi daca nu-ti vine sa dai afara toti programatorii de la google si sa faci ceva pe Pinguinul lor si toate update-urilor lor magnifice.
Asta e super tare
si-au batut joc rau de tot de ei la faza asta. Bine, de fapt si de saracii oameni care au site-uri pe nisa asta si au pus suflet in site, scriind articole valoroase, acum ingropate din cauza algoritmului plin de bug-uri.
M-am uitat si la optimizareseo[.]co, ce sa mai zic, ramai fara cuvinte...