Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Cum a ajuns acest site pe primele pozitii in google.com?

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit Cum a ajuns acest site pe primele pozitii in google.com?

Este vorba despre students360.in, un site care a ajuns pe primele pozitii pentru majoritatea cuvintelor pe care are ancora in directoare de articole sau bloguri create special pentru asa ceva. I-am analizat backlink-urile cu Seo SpyGlass si aproape toate linkurile sunt venite prin metode "black". Imi poate spune si mie cineva cum de nu a fost afectact de Panda si nici penalizat? Si cum mama naibii de inca functioneaza asa ceva!!!

PS: uitati-va si la articolele de pe site...

LE: concluziile mele:
    - google iubeste linkurile platite (sau neplatite) din directoare de articole!
    - G iubeste articolele cu liste lungi si fara valoare (fiecare rand din lista este un titlu de articol de pe alte siteuri)
    - google este indian
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 12th March 2013 la 12:13.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Nu am stat sa analizez continutul, am aruncat doar fugitiv un ochi pe profilul de linkuri. Interesant este ca ponderea mare de ibl-uri vine direct pe url, fara ancora, ceea ce creeaza impresia ca sunt linkuri naturale, cel putin la prima vedere. Poate din acest motiv nu a fost atins de updateurile de pana acum.

Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

A ajuns la fel cum a ajuns si optimizareseo[.]co

Aparent, toate update-urile lor sunt useless. Spam-ul inca-i la putere, indiferent cat de tare se lauda ei cu update-urile lor. Ma intreb ce fac atatia programatori si ingineri acolo. Adica totusi, unele site-uri au spamat asa de tare, incat si o maimuta care nu stie ce-s alea backlink-uri isi da seama ce spam nesimtit fac unii. Dar na, aparent inginerii de la google stiu ei mai bine
    Signatura lipsa

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Nu am stat sa analizez continutul, am aruncat doar fugitiv un ochi pe profilul de linkuri. Interesant este ca ponderea mare de ibl-uri vine direct pe url, fara ancora, ceea ce creeaza impresia ca sunt linkuri naturale, cel putin la prima vedere. Poate din acest motiv nu a fost atins de updateurile de pana acum.
    Am observat acest lucru, dar nu conteaza si sursa backlinkurilor?

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Aparent nu conteaza. Am vazut f multe site-uri pe .com rankand cu mii de link-uri si sute de linking root domains aparute in doar cateva zile, din profiluri pe forumuri in toate limbile posibile: cz, cn, fr, etc.

Deci e vb de site-uri facute de o saptamana, si mii de link-uri dintr-astea obtinute in cateva zile (probabil cu xrumer sau un tool de genul). Na.. ce poti sa mai spui?
    Signatura lipsa

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Evident ca ar trebui sa conteze. Bag de seama insa ca baietii de la google penalizeaza in primul si in primul rand siteurile care forteaza cu ancore de tip money keyword, neglijand alte aspecte, aspecte de care uite, profita unii baieti isteti.
    Edit: probabil se vor trezi candva la realitate si vor incepe sa loveasca si aceste siteuri ... sper cel putin.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Aparent nu conteaza. Am vazut f multe site-uri pe .com rankand cu mii de link-uri si sute de linking root domains aparute in doar cateva zile, din profiluri pe forumuri in toate limbile posibile: cz, cn, fr, etc.

Deci e vb de site-uri facute de o saptamana, si mii de link-uri dintr-astea obtinute in cateva zile (probabil cu xrumer sau un tool de genul). Na.. ce poti sa mai spui?
    Asta observ si eu si ma enerveaza acest lucru. G iti baga pe gat sa scrii articole frumoase, lungi si folositoare ca iti da mamaia decedata linkuri inapoi cand o sa vada ce util este ceea ce ai scris, iar apoi vine un nenea d-asta, cumpara un domeniu cu vechime de nici un an, baga niste articole cu liste, tranteste cateva mii de linkuri si hopa ajunge pe primele pozitii.

Asa mai bine cumpar un domeniu nou, folosesc scrapebox-ul si profit cateva luni. Daca e sa fiu penalizat (desi ma indoiesc avand in vedere ce naspa de G acum) iau alt domeniu si o iau de la capat. Ce usor e, nu? Zici ca ne-am intors in urma cu cativa ani...

Evident ca ar trebui sa conteze. Bag de seama insa ca baietii de la google penalizeaza in primul si in primul rand siteurile care forteaza cu ancore de tip money keyword, neglijand alte aspecte, aspecte de care uite, profita unii baieti isteti.
    Te referi la ancore comerciale?

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Exact asta fac afiliatii pe .com. Cumpara domenii exact match, ruleaza tool-uri dintr-astea de pus comentarii, profiluri, trackback-uri si altele, rankeaza site-urile in primele pozitii dupa cateva zile/saptamani si daca rezista acolo o luna, doua, trei, deja baietii fac profit masiv. Cat costa un domeniu + cateva articole + o rulare de scrapebox/xrumer? Dar in schimb sa rankezi macar o luna pt keyword-uri cu zeci de mii de cautari lunar + nise care convertesc bine, scoti lejer sute, mii de euro poate.

Uite, ce cauta asta pe 1 pt "how to lose weight fast"? howtoloseweightfastforfree[.]webs.com

Sau uite ce rezultate sunt pe prima pagina pt nisa asta. Si zi-mi daca nu-ti vine sa dai afara toti programatorii de la google si sa faci ceva pe Pinguinul lor si toate update-urilor lor magnifice.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Uite, ce cauta asta pe 1 pt "how to lose weight fast"? howtoloseweightfastforfree[.]webs.com

Sau uite ce rezultate sunt pe prima pagina pt nisa asta. Si zi-mi daca nu-ti vine sa dai afara toti programatorii de la google si sa faci ceva pe Pinguinul lor si toate update-urilor lor magnifice.
    Asta e super tare si-au batut joc rau de tot de ei la faza asta. Bine, de fapt si de saracii oameni care au site-uri pe nisa asta si au pus suflet in site, scriind articole valoroase, acum ingropate din cauza algoritmului plin de bug-uri.

M-am uitat si la optimizareseo[.]co, ce sa mai zic, ramai fara cuvinte...

george2012 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Numarul de backlinkuri va conta intotdeauna, ceea ce se traduce prin: Spamul facut cu cap va functiona mereu, cel putin pe termen scurt si mediu. Ce mi se pare interesant este folosirea de naked url intr-o proportie asa mare; probabil va deveni moda in curand.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Urcarea in pozitii pe Google Map
    De alias74 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th October 2011, 20:41
  2. google.ro pozitii ciudate in top
    De Serban Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th March 2011, 16:11
  3. Modificari mari in pozitii pe google.ro
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd January 2011, 11:52
  4. Indexeaza google textul din acest site?
    De Antonio în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th April 2008, 12:08
  5. Primele 3 Pagini In Google In 30 De Zile
    De wrc în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th May 2006, 19:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii