Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
Ideal ar fi sa poti pune ambele variante, daca nu eu as inclina spre afisarea reducerii, in procente.
imi place designul simplist si aerisit, cred ca are uzabilitate buna.
Multumesc pentru raspuns Radu, o sa incerc sa pun ambele variante.

Citat Postat în original de crt Vezi Post
- foloseste o cautare avansata dupa pret sau dupa reducere. Casuta de cautare trebuie sa fine mai mare, mai vizibila pt. vizitatori. Recomand sa folosesti o cautare mai avansata fata de ce ofera wp. Eventual cu posibilitatea de a sorta rezultatele. Sau, de ce nu, poti sa integrezi google search. Oricum e mai bun decat ce ofera wp.
Multumesc si tie crt pentru sfaturi, voi tine cont de ele. O sa incerc sa fac o sortare dupa valoarea reducerii, m`am uitat si mi`ar lua ceva timp, nu stiu exact daca pot face filtrarea asta dupa niste custom fields. Cercetez.

- pune accent si pe newsletter pe langa social media.
Lucrez la un newsletter, momentan am inceput cu mailchimp si am facut acel modul de abonare care zic eu ca e destul de ok pentru inceput, va suferi modificari mai incolo.

- nu stiu daca e ok cum ai facut structura de link-uri cu "reducere". In plus de asta trebuie sa ai grija si la continutul duplicat:

Camera foto DSRL Nikon D5100 la reducere de pret | Magazinul de reduceri
Camera foto DSRL Nikon D5100 la reducere de pret | Magazinul de reduceri
Sincer, de faza cu linkurile astea nu stiam, dar daca eu nu ii dau in sitemap si nici pe site nu exista referinte la linkul fara 'reducere' in url, google nu`l va indexa si poate nu`l va vedea ca si continut duplicat, nu? Iar daca ma insel, cum as putea sa modific asta, sa nu`mi creeze si link fara reducere, avand in vedere ca folosesc custom post types?