Am adaugat h1 la titlul articolelor, ce imi recomandati sa mai fac?
Multumesc.
Am adaugat h1 la titlul articolelor, ce imi recomandati sa mai fac?
Multumesc.
Pe blogger sunt alte treburi. Nu merge asa usor cu h1, sa faci seo ca la carte etc. trebuie sa ai experienta si sa folosesti multe hack-uri.
Ceea ce faci tu este cam sinucigas. Ai 7H1 pe pagina. Daca folosesti blogger de ceva vreme ar trebui sa sti ca daca faci modificari la H1 pentru title post o sa fie h1 si in home.
Pe scurt ori lasi h2 si o sa ai si h2 in postare ori adaugi un gadget HTML/JavaScript cu ceva continut o descriere a site-ului, modifici sa nu iti apara niciun post pe home si stergi cu un hack mesajul ala care o sa apara. Dupa asta poti adauga in sitebar postari recente etc... este mult de povestit si nu pot sa lungesc postarea pentru ca sunt in criza de timp in perioada asta. Trebuie sa gandesti blogul in amanunt ca sa il faci cum trebuie.
În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.
Stefan multumesc pentru sfaturi, am sa ma intorc la H2. Vorbim mai multe pe PM.
sau pur si simplu setezi numarul de articole din home la 1;
din punctul meu de vedere.. h1 pt titlul articolului (in pagina de articol) e un element important (pana la urma e un blog si nu homepageul este cel relevant), iar asta justifica efortul de a "aranja" suplimentar homepageul sau chestiile conexe rezultate din asta;
nu cunosc in detaliu limitarile blogger pt ca nu lucrez cu asa ceva, dar solutia tehnica e un mijloc si nu un scop (@gamerap: nu imi e clar care e scopul si care iti sunt prioritatile, dar banuiesc ca le cunosti suficient de bine incat sa faci alegerea buna pt tine);
Am renuntat la h1 pentru titlurile articolelor si am adaugat h2. Am observat ca sunt pe prima pagina pentru windows 8 blog si pe pagina 2 pentru tutoriale windows 8.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)