Bun asa pai astept cateva sfaturi / idei / strategii de urmat si orice link util e bun .
PS : Ce inseamna un Doorway Page ?
Bun asa pai astept cateva sfaturi / idei / strategii de urmat si orice link util e bun .
PS : Ce inseamna un Doorway Page ?
Doorway page este o pagina intermediara, plina cu cuvinte cheie (de obicei SPAM mare de cuvinte), facuta numai sa aiba rank mare in google, si sa aduca vizitatorul in site-ul tau.
De acolo se pun link-uri catre paginile reale ale site-ului.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Si asta nu e o solutie care incalca regulile .
In fine sa revenim la subiectu initial .
Ma ajuta-ti si pe mine cu cateva idei si sfaturi .... linkuri (si chiar explicati sistemu cum pt un keyword anume pot face un site sa apara in primele 20-30 rezultate pt inceputsi cam ce tre facut)
Multumesc .
w3bmaster fa-ti rost de timp si citeste ce s-a postat pana acum. O sa gasesti mult mai multe raspunsuri la intrebarile tale decat ti-ai putea imagina.
Iti dai seama ca pentru fiecare om care vine aici si vrea ceva, noi trebuie sa explicam ceea ce s-a mai post de n ori.
Fa-ti temele si revin-o cu intrebari.
Spor.
[Sper sa nu te fi deranjat postul meu, si sa intelegi ce am explicat]
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ca sa intelegi mai bine... http://www.softexperience.ro/z_agenti/web_hosting.html ( CTRL + A ) .PS : Ce inseamna un Doorway Page ?
Jenant...
Aham am mai vazut deastea ... pai asta nui o metoda etica parerea mea .... si googleu pan la urma nu te prinde cu asa ceva ?
Eu vreau sa folosesesc metode etice si fara smecheri prin care sa risc banarea sau lista neagra .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)