Citat Postat în original de Ramonel Vezi Post
Un buton de contact ar fi bine sa existe, vad ca exista o adresa de email la Privacy Policy dar parerea mea este ca e bine sa ai separat undeva trecut o adresa de email, sau un formular de contact.

"Termeni si conditii" cred ca ar fi util sa pui.

Cat despre design mie mi se pare ok...din punct de vedere usability eu zic ca e foarte bine.
Am facut o pagina de contact, dar am pus-o in subsol si intr-un link din About. Am vrut initial sa-i fac un buton langa celelalte, dar imi strica tot layoutul pentru social sharing.
M-am gandit si eu la "Termeni si conditii", dar oare ce-as putea sa scriu aici? Ca nu-mi asum nicio responsabilitate daca domeniile afisate ca disponibile nu sunt disponibile?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de haos Vezi Post
Culoarea de fundal e teribila iar faptul ca nu ai un logo, reduce foarte mult, din start, interesul pentru scriptul tau. Iar cu linkurile catre afiliati, daca nu le ascunzi, deja strangi o gamada de minusuri care slabesc interesul pentru siteul tau.

In rest, usability, e ok.
Intr-adevar, stiu ca imi lipseste un logo. Problema e ca n-am gasit un designer bun, si nu prea vad unde as putea sa-l pun. La background, nu prea am ce sa pun. Am incercat 100 de culori, nici una nu-mi pare a merge. O idee ar fi minunata aici.

Am scos bannerele cu afiliati. La ele te refereai, nu?