Eu as face urmatoarea chestie. Sa luam pagina care iti apare in Google. Adica asta: http://www.theecho.ro/ro2/cursuri-limbi-st...ine-predate.php
Deocamdata ai titlul asa:
Eu as pune asa:Cod:<title> - Cursuri de limbi straine si traduceri - Cursuri - Limbi straine predate</title>
Cod:<title> Cursuri de limbi straine - Cursuri - Limbi straine predate - ECHO</title>
Meta-ul description, de care se pare ca Google tine cont mai nou, nu prea este relevant pentru cuvantul cheie urmarit.
Uite ce vede el:
Ce sa inteleaga saracul GoogleBot din descrierea asta?Cod:<meta name="description" content="Limbi straine predate. De multe ori am fost intrebati: 'Dar predati cumva si limba turca?' sau 'Faceti cursuri si pentru limba chineza?' iar raspunsul nostru a fost: 'Da, organizam cursuri pentru aproape toate limbile straine folosite curent' si incercarea noastra nu a dat gres."/>Mult mai logic ar fi:
Nu scrie ce am scris eu acolo. Doar ca sa-ti faci idee. Repeta cuvantul cheie in description.Cod:<meta name="description" content="Cursuri de limbi straine. Firma noastra ofera urmatoarele cursuri de limbi straine: chineaza, araba si mandarina. Cursuri de limbi straine potrivite pentru toata lumea."/>
Si acu marea problema: CONTINUTUL! Nu vad cuvintele cheie in continutul paginii. Ar trebuie sa apara de cel putin 2-3 ori cuvintele alaturate (cursuri limbi straine, cursuri limbi, limbi straine, etc).
Schimba astea si asteapta sa te reindexeze Google(intre timp strange bani de bere). :lol:

Mult mai logic ar fi: