Referitor la SERP cu siteul tau: 1) si la mine e pe locul 4; 2) am avut si eu un site care a beneficiat in prima perioada de un credit pozitiv din partea Google. Doar am observat nu am facut analiza sa vad cate saptamani/luni. Insa, cand siteul a ajuns la o oarecare maturitate ori s-a considerat ca de acum se poate tine pe picioare, ca nu mai e un copil mic, am cazut din pozitiile in care eram. Nu a fost vorba de penalizare, doar am fost pus pe pozitia pe care o meritam.

Referitor la continuturile siteurilor: E spre binele nostru sa fim intelepti si sa avem siteuri cu continut legal si de valoare. Trecerea la legal, onest, seriozitate ... samd e grea. Se poate lasa cu pierderi imense. Insa e spre binele nostru sa realizam ca BINE/CORECT/LEGAL e cel mai bun drum.

Si eu am avut continut ce nu era in relatii bune cu legea. Am renuntat la el, chiar daca am pierdut aproape tot. Mai bine mai putin, cu sanse de a cladi din nou ceva bun, decat mult si dubios, acordand altora sanse sa se ia de mine.