Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 51

Subiect: Locul 1 in google dupa 40 de zile

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Detalii mai necesare decat ca:
    1. Sunt romani
    2. Sunt reali
    3. "Vin pe cale legala" - eu acum am aflat ca ce fac eu e ilegal. E o lege pentru asta? Risc puscaria? Si stii cum e, trebuie sa-ti convingi clientul. Si Inna a ajuns sa-si arate țâțele la tv.
    ... ce ai mai putea cere?
    E la mintea cocosului ca nu as spune cum fac. Am pierdut un client de 200.000 de fani din cauza asta. Eu inteleg ca toti ar vrea sa stie cum ii vin fanii, dar din pacate nu pot dezvalui.
    Am spus la fiecare client in parte: nu sunt targetati. Dupa campanie exista (tot) posibilul sa ai unlike-ri, din acea cauza aduc tot timpul un 5-10% pe plus. Tot timpul am recomandat campanie pe facebook pentru fani targetati.
    S-a discutat mult pe tema asta cu "mai multe detalii".

@Maldini, te-am mentionat ...asa, ca fapt divers. Ce m-a deranjat, a fost chestia ca ai dezvaluit acest lucru. Imi puteai spune (de exemplu) pe pm, messenger.
    Aici gresesti, nu vad de ce sa te deranjeze un adevar, ti-am zis eu nu judec pe tine sau pe nimeni, dar nu mi se pare ca am gresit ca am zis public ca mi s-a dat like automat la o pagina cand am intrat pe site-ul tau , iti dai seama ca mie nu mi-a convenit acest lucru nu ? Ti-am zis pot fii altii care sa reactioneze mai urat, dar probabil ti-ai asumat riscul asta cand ai pus ala .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

@Maldini, ok. Am inteles. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Imi pare rau ca a trebuit sa aflati chestiile astea.
    Oricum, eu nu ma voi opri din acest business.

Cum spuneam mai sus. Cand aduceam eu fani nu se auzea de clickjaking. Nici siteuri de exchange nu stiu daca erau. Deci cu siguranta era altceva. Poate era mai usor, poate era mai greu fata de ceea ce fac acum.
    Credeti ca eu nu stiu ca chestia asta (poate) nu va merge mult? Dar nu-i nimic, se vor gasi si alte metode de a aduce fanii.

Si un mic exemplu, ca tot suntem pe forum de seo.

Acum 5 ani faceai un fel de seo, nu? Acum dupa 5, poate ai mai adaugat/invatat cate ceva care sa te ajute mai mult. Exact acelasi lucru il fac si eu cu fanii.
    Vand Advertoriale (pr 5)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Calm, toate lumea stia cum faci (nu stiam cu exactitate, dar stiam ca sunt like-uri fortate, fara voie utilizatorului), din acest motiv nici nu am cumparat "decat doze" mici de fani, cine isi imagina altceva, ar trebuii sa se gandeasca ceva mai mult
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

lovelife, nu esti singurul care stia/banuia. stiu ca tu 'incercai' sa spui ca sunt fortate. cred ca majoritatea si-au dat seama...

Revenind la "problema" mea, e posibil ca dupa o luna sa ajungi pe prima pagina? Chiar cu un site cu atatea cautari?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

NU numarul de cautari conteaza , ci concurenta. Din ce am vazut nu sunt site-uri super valoroase si puternice, cum e de ex pe pariuri
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Calitatea concurentei conteaza foarte mult.
    Eu am oiptimizat un site pentru o prietene, pe o nisa ce mi sa parut de greutate medie (datorita numarului de site-uri comerciale facute pe nisa si unele aveau in footer si semnatura cate a unei firme de SEO)
    Mi-am facut o strategie pe 6 luni in care sa nu muncesc prea mult, ci doar cand am timp, doar era moca, si m-am trezit ca dupa 2-3 saptamani eram in prima pagina si dupa o luna eram pozitia 1 la cuvantul principal mentinuta si aucm dupa aproape un an, si dupa cateva luni cuvantul secundar (nu am facut eforturi pentru el) era in pozitia 2, si nu am apucat sa aplic nici 20% din ce mi-am propus, nici nu am avut timp sa pun advertorile, cu exceptie a 2-3 link-uri din articole deja scrise la mine pe site-uri. Si nici optimizarea onpage nu era facuta prea bine
    Concluzia este ca nu conteaza numarul concurentilor cu calitatea lor si timpul pe care il aloca pentru site-ul respectiv.
    Se lauda cineva ca ma depasit la un site la care nu am lucrat nimic de 3 ani. Dar daca ma apuc din nou sa lucrez la el sigur ies iar in prima pozitie

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Seo e ceva relativ, daca toti am dispune de sume mari de bani toti am juca dupa reguli si nu ne-am abate deloc, de asta fiecare incearca sa faca ceva cum poate dupa stiinta fiecaruia. Discutiile spam - white hat pot dura la nesfarsit dar nimic nu e orodox in seo dincolo de grija fata de continut, raman la parerea asta. Seo iti permite sa fi ingenios, si asta facem cei mai multi, suntem ingeniosi, cautam metode alternative care sa ne aduca un plus fata de ceilalti. Pe langa astea nu tot ce e catalogat spam e si imoral, e doar rau privit de Google sau altii ca ei pentru ca ei fac regulile.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

daca toti am dispune de sume mari de bani toti am juca dupa reguli si nu ne-am abate deloc
    Daca nu poti sa cumperi link, advertoriale, daca nu ai face un concurs pentur link-uri cum crezi ca ai reusi cu orice suma de bani sa te mentii in top?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

@Vali D, n-ai facut tu gaura la macaroana. Sa se gandeasca sa faca ce ai facut tu ar fi putut multi face, crede-ma. Nu e chiar asa greu sa o apuci pe calea cea mai usoara. Doar ca unii aleg sa faca asta, in timp ce altii nu. Iar faptul ca ai greutati nu stiu daca justifica faptul ca faci ceva, atat imoral cat si ilegal. Justifica pentru tine poate, insa tot aceeasi justificare o poate gasi oricine, indiferent de infractiunea pe care o face.

Problema, din punctul meu de vedere e faptul ca ai fost intrebat enorm daca e ilegal ceea ce faci (ba mai mult, threadul in care i-ai criticat pe cei cu aplicatii e ABSOLUT aberant si te umple de ridicol, luat in discutie cu acesta) si daca utilizatorii stiu ca dau like. Sunt atatea metode (da, cum iti spuneam, nu doar tu stii sa folosesti unele metode) care forteaza mai mult sau mai putin utilizatorul sa dea like, insa ii lasa lui decizia sa faca acest lucru. Ce parere ai de privacy? Ce parere ai de cei pe care i-ai expus, vanzadu-le un serviciu ilegal?

E absurd sa vii sa te victimizezi acum tot tu.

Si nu stiu dupa ce logica te-ai gandit tu ca n-ar fi ilegal sa determini niste actiuni ale unor conturi personale ale unor oameni, fara ca ei habar sa n-aiba de acest lucru si fara ca macar sa-si dea in vreun fel consimtamantul. Nu stiu daca ti-ar lua cineva Facebook-ul sau orice serviciu folosesti tu (incepand cu contul de mail si pana la mesajele private de pe seopedia) si sa ti-l umple fara stirea ta cu tot felul de oferte comerciale. I-ai accepta justificarile, oricare ar fi ele?

Eu repet: dat fiind ca am intrebat in mai multe feluri daca metodele prin care aduci fani sunt ilegale, iar tu ai dat asigurari ca nu (ma gandeam ca le aduci prin content locker pe site-uri de download filme, muzica, etc. ca sa fiu sincer), ma simt inselat. Fie ca si client, fie ca si utilizator al seopedia. Pentru ca aici s-au banat moderatori la un momentdat pentru tehnici ilegale folosite, dar care erau mult mai "blande" decat ceea ce ai facut tu.

Si da, dupa cum iti spune si Maldini, nu stii niciodata peste cine dai. Tu o sa-i zici: Ai dat si tu un like acolo, fara "sa vrei", insa lui i se va pune pata si va merge pana la capat.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Seo e ceva relativ, daca toti am dispune de sume mari de bani toti am juca dupa reguli si nu ne-am abate deloc, de asta fiecare incearca sa faca ceva cum poate dupa stiinta fiecaruia. Discutiile spam - white hat pot dura la nesfarsit dar nimic nu e orodox in seo dincolo de grija fata de continut, raman la parerea asta. Seo iti permite sa fi ingenios, si asta facem cei mai multi, suntem ingeniosi, cautam metode alternative care sa ne aduca un plus fata de ceilalti. Pe langa astea nu tot ce e catalogat spam e si imoral, e doar rau privit de Google sau altii ca ei pentru ca ei fac regulile.
    Esti de acord ca ceea ce facea el prin tehnica respectiva nu este cu nimic mai prejos decat situatia in care cineva face SEO plasand ilegal link-uri pe site-urile cuiva? (nu vorbim prin formulare de contact sau stiu eu, ci pur si simplu inserand prin footer/sidebar link-uri prin diferite metode)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca v-ati aprins cam tare. Imoral cam e, ilegal probabil ca nu. Nu stiu nici o lege care sa interzica sa abonezi pe cineva la orice (newsletter, facebook etc). Bineinteles ca poti fi dat in judecata, pentru orice, citeam intr-un thread tot aici pe seopedia ca google a fost dat in judecata pentru ca google maps e gratis. Asta nu face google maps ilegal. Pe de alta parte bineinteles ca nimanui nu-i convine sa ii apara pe wall pe facebook ca-i place cine stie ce trasnaie si in nici un caz nu cred ca trebuiesc incurajate actiunile de genul asta prin devzaluirea metodelor prin care pot fi facute.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site covoare locul 1 in google
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th May 2012, 20:44
  2. Vand site ceasuri locul 1 in google pe ceasuri barbatesti
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th January 2012, 17:16
  3. Vand 2 siteuri cadouri locul 1 google
    Răspunsuri: 7