pareri, sfaturi, opinii
multumesc anticipat la toti care isi fac timp si pt site-ul respectiv si foarte multumesc anticipat celor care si scriu ceva pareri aici
pa
adi
...
pareri, sfaturi, opinii
multumesc anticipat la toti care isi fac timp si pt site-ul respectiv si foarte multumesc anticipat celor care si scriu ceva pareri aici
pa
adi
unde pleci?
nice.. dar de ce sa copiezi google? nu gaseste unele strazi ffffff populare in buc...
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
E fain, dar din pacate e fain pentru ca seamana cu Google. Rezulta ca originalitate = aproape zero.
Din ce am testat eu, merge binisor, dar nu-mi place ca rezultatele cautarii sunt cam mari.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Este ok. Exact pe ideea asta vroiam sa fac si eu ceva.
Evident partea de cautare poate fi imbunatatita.
@weasel: cat de original poti fi cand e vorba de un astfel de site? Totusi sa nu pierdem din vedere scopul siteului: un SERP bun pentru reclame si multe pagini indexate![]()
Pai ma refeream "original" ca si layout mai mult, nu ca site.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
ia vezi ca nu e valid cum ai zis tu ... sau ai validat numai prima pagina??
nu gasesc codul meu..
pune link spre "acasa" pe banner..
mie a`mi place ca seamana cu google.. daca reusesti sa al faci putin mai complex.. e o treaba foarte buna.. si cred ca vei avea succes
nu`mi place ca se face refres la selectarea orasului... schimba.. pune un java.. hai ca am vazut pe net undeva... am si eu dar altfel..
inca ceva.. poate cine stie.. incluzi si strazile automat in select ca sa nu mai scriu eu.. poate scriu gresit.
schimba iconita pt favorite.. e bun plicul dar parca.. rosu.. nu se leaga cu site`ul..
later: a.. am observat tarziu chestia de votare.. de ce nu faci ca la soft32 ???? ceva sus.. la vedere..
Ultima modificare făcută de Mascka; 2nd July 2006 la 15:01.
eu pt validare folosesc un plugin de firefox, ala imi da in sec asta: 0 errors / 0 warnings ... undeva e o greseala, oricum :)) mercic, sap acum...
chestia cu votarea:) vreau sa fie greu vizibila, sa o vada doar cei care chiar "se uita", in speta majoritatea celor din bransa:) parerea lor ma intereseaza cel mai mult :) aka a voastra:))
iconita.. culmea ca si eu m-am tot uitata, m-am tot gandit... idei, ceva?:))
si acum.. partea de cautare... a fost destul de complicat pt mine sa fac sa apara rezultat de ex pt strada aaa bbb sa o gaseasca si dupa bbb aaa, sau dupa "aleea aaa bbb" sau "strada bbb aaa" etc etc etc.
in alta ordine de idei, db-ul nu e perfect. in timp, sper sa il actualizez. cel mai mult aici sper sa ma ajute utilizatorii, o sa fac o sectiune speciala, mai ales ca imi trebuie si pentru codurile celorlalte tari, unde iar nu sunt 100% sigur de cat de perfecta e db-ul.
proiectul e gandit in mare ca o data cu "integrarea" sa aiba toti romanii un site unde sa isi gaseasca codul si prefixul de oriunde din eu. nici un roman plecat in spania la munca nu stie sa caute pe posta din spania codul... ce sa mai zic de cei de acasa... ideea a fost nu atat cautarea codurilor din romania, ci si a celor din eu. si a prefixelor. vrei pefixul pentru comuna/orasul x, dar nu stii judetul, departamentul etc... caut intai in db-ul cu localitai, aflu regiunea/judetul etc si ii dau omului prefixul telefonic. de ex, pt franta, tipii au 5 prefixe. 1, 2, 3, 4 sau 5. mi-a luat destul de mult sa iau db-ul la mana sa ii inserez in dreptul localitatilor si regiunilor - prefixul corect. despartirea in regiuni dpdv al prefixelor e alta decat despartirea in regiuni geografice. si asta e doar un ex.
astept cat mai multe sfaturi de la voi, chiar vreau sa fac ceva util. povestea cu link-uri utile si sponsorizate nu e pt "publicitate platita". e mai mult e doar ca sa arate site-ul ca ... :))
iar daca nu gasiti ceva... sectiunea de contact, doar un ctrl-v mic la ce nu ati gasit, sa incerc sa updatez db-ul :)
multumesc tuturor pt pareri
pa
adi
Adi ce pa? iara pleci
ar fi misto sa cauti si dupa cod si sa-ti dea strada...
si ia si tu de aici un link ce naiba www.cod-postal.ro coduri postale![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
so... ai atata cautare separata dupa cod catsi posibilitatea ca dupa gasirea unui cod, dupa o cautare de strada, prin apasarea codului gasit sa ajungi in pagina in care iti arata toate strazile/localitatile codului respectiv.
tre' neaparat sa fac dezvolt partea despre "cum sa folositi", nu esti primul care ma intreaba o chestie ce eu initial am crezut ca o sa sara in ochiuzabilitateeeee, undeee estiiii
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)