in primul rand veau sa spun ca nu esti aspru intrucat n-ai de ce.
Eu unul iau in considerare orice parere care ma poate ajuta. Nici una nu apare insa in cazul tau. Sa vedem de ce naibii :
-w3c tzi-am mai spuc care e treaba...
-scripturi downloadate la fel tzi-am zis dar itzi mai zic o data: de ce naibii le folosesti in exces si in acelasi timp scoti ochii la altii ?..eu unul am zis-o de la inceput.
-adrese.uv la fel am spus ca este pe host gratis si tocmai asta e ideea : sa se poata introduce orice...capisci ?
-eu nu vreau clienti, n-am reclame, nu vreau altceva decat satisfacerea unui hobby...nu ma crispez prea tare ci vreau sa invat...
-header, footer...com' ooon !...nu trebuie sa-ti spun tie de ce nu le-am folosit...
-design adrese ...cu meniuri si aranjare in pagina...well...parerile sunt impartite ..multora le place, altora nu...
-treaba cu limbile... ai dreptate...nu prea ma pricep la ele...![]()
Si iar ma repet...scuze...curata-ti codul tau pentru w3c la perfectie...si apoi zi de al altcuiva...e doar o sugestie.
Cat despre un site facut de mine...vine imediat.....cu toate ca la Xoops am scris cod cam pentru doua site-uri (la modulele mele oferite comunitatii...Modul Xoops)
PS. Sa stii ca site-ul pe care l-ai propus pe adrese.uv.ro a fost respins din considerente administrative...![]()

...cu toate ca la Xoops am scris cod cam pentru doua site-uri (la modulele mele oferite comunitatii...
Răspunde cu citat