pentru hosting`uri moca?? hm.. sa zicemm dar tu ce scuza ai ca esti pe moca??
hai sa facem un mic review..
-cum am invatat de la un tip ..nenea piry.. incercam prima data asta ... a iesit urat.. deci te`ai prins ca e varza codul...
-header.. prea mare cu link`uri aruncate la misto acolo in dreapta..
coboram.. 2 mici statistici .. iar puse aiurea.. de ce nu in footer???
- romana .. engleza??? wtf.. nu se intampla nimic.. si daca s`ar schimba meniul si tot site`ul in engleza.. ce rost.. ai site`uri din ro.. naspa.. si apropo prea sunt aruncate in parti..
- ad link.. suggest "a" category.. nu au ce cauta aici.. trebuiesc puse in categoria unde se face inscrierea..
-vezi ca la searc incepi sa bulibasesti limbile.. ori ro ori en.. si sunt pe index.... de ce a`mi cere sa caut in categoria curenta??? nu e bine...
- sortarea ascendenta descendenta.. iar aiurea.. ce sa sortez?? categoriile?
- frumoase icons.. but too big
-footer.. where??? do anybody see the footer?? no.. dar eu am vazut iar o mica statistica.. online si afisari.. nu da bine.. ai vazut la site`uri prof. asa ceva?? NU.. scoatele.. nu vrei sa te faci de ras ca sunt 1 online..
- sponsor principal??? poate partener... ai pus link.. ce mai trebuie si banner? daca esti la inceput nu pune reclame aiurea.. cat mai simplu so prof..
hahaha.. si acuma piesa de rezistenta.. vezi ca scriptul asta al tau downloadat.. incrie orice.. orice are nume![]()
cam atat.. sper sa nu fi fost prea aspru cu acest site... sa mai lasam si pe altii.. succes

Răspunde cu citat
...cu toate ca la Xoops am scris cod cam pentru doua site-uri (la modulele mele oferite comunitatii...