Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Anunturi gratuite fara inregistrare

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Post Anunturi gratuite fara inregistrare

General
    Site-ul este finalizat in proportie de aproximativ 75% .

SEO
    Ai link-uri inspre site (IBLs) ?

adauga,anunturi,gratuite,fara,inregistrare

De ce este site-ul tau diferit de al competitiei?
    Imi doresc un site simplu,fara 1000 de reclame si pop-up-uri,fara chestii care sa incomodeze evident utilizatorii.

Cat de importanta este pentru tine accesibilitatea si functionalitatea?
    Momentan sunt pe un host shared,dar in pana la sfarsitul lunii iulie mi-am propus sa-l mut pe un VPS de la xservers.

Care este scopul site-ului?
    Viata lunga ...

Doresti sugestii referitoare la design?
    Da,orice sugestie e binevenita,stiu, site-ul str un design destul de simplu,dar este ceea ce imi doresc.

Am uitat sa introduc site-ul : 7n.Ro
    Ultima modificare făcută de Yahweh; 10th June 2011 la 22:45. Motiv: Am uitat sa introduc site-ul :)

bbogdan81 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Posturi
    46
    Putere Rep
    26

Implicit

Ai putea adauga si un plugin facebook undeva pe prima pagina

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    31

Implicit

1) la logo ai putea sa mai lucrezi
    2) forma link-urilor iar trebuie lucrata (sa scoti /listings.html /details.html)
    3) <meta name="description" content="Adauga Anunturi Gratuite fara Inregistrare, Adauga Anunt Gratuit fara Inregistrare, anuntul telefonic, anunt, anunturi, anunturi online, anunturi foto, anunturi video, anunturi telefon, imobiliare, inchirieri, inchiriere, oferte, oferta, vanzari, vanzare, locuri munca, strainatate, auto, masini, apartamente, apartament, doua, trei, patru camere, matrimoniale, prestari servicii, constructii, electronice, calculatoare, telefoane, electrocasnice, animale, afaceri, programe tv, femei, barbati, case, casa, vile, vila, terenuri, teren, spatii comerciale, chirie, reparatii, meditatii, cursuri, spatiu inchiriat, parter, stradal, berceni, titan, amenajari, instalatii, colentina, ghencea, corbeanca, mogosoaia, crangasi, dristor, drumul taberei, giurgiului, militari, oltenitei, pantelimon, tineretului, vitan, victoriei, unirii, brancoveanu, buftea, bragadiru, domnesti, otopeni, popesti leordeni, snagov, comuna, bucuresti, dacia, opel, adauga, anunt, gratuit, fara inregistrare, adauga anunt gratuit fara inregistrare" />
    <meta name="keywords" content="Adauga Anunturi Gratuite fara Inregistrare, Adauga Anunt Gratuit fara Inregistrare, anuntul telefonic, anunt, anunturi, anunturi online, anunturi foto, anunturi video, anunturi telefon, imobiliare, inchirieri, inchiriere, oferte, oferta, vanzari, vanzare, locuri munca, strainatate, auto, masini, apartamente, apartament, doua, trei, patru camere, matrimoniale, prestari servicii, constructii, electronice, calculatoare, telefoane, electrocasnice, animale, afaceri, programe tv, femei, barbati, case, casa, vile, vila, terenuri, teren, spatii comerciale, chirie, reparatii, meditatii, cursuri, spatiu inchiriat, parter, stradal, berceni, titan, amenajari, instalatii, colentina, ghencea, corbeanca, mogosoaia, crangasi, dristor, drumul taberei, giurgiului, militari, oltenitei, pantelimon, tineretului, vitan, victoriei, unirii, brancoveanu, buftea, bragadiru, domnesti, otopeni, popesti leordeni, snagov, comuna, bucuresti, dacia, opel, adauga, anunt, gratuit, fara inregistrare, adauga anunt gratuit fara inregistrare" /> daca nu vrei sa le modifici cum trebuie, mai bine le scoti
    Toate drumurile duc la Targoviste

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru sugestii,din pacate nu vreau sa ma mai bag in scrierile .htaccess ,logoul il voi schimba ,nici mie nu imi place,am modificat keywords si description nu mai sunt aceleasi , si am adaugat si plugin facebook pe prima pagina,multumesc.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Thumbs down

7n a trecut de la hosting nelimitat, manele, generator trafic, la anunturi?
    Gabi (Netul) ti-a gasit cateva clone atunci dar se pare ca de userul asta nu s-a stiut.
    Woot ranking
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Stai putin ca nu inteleg la ce te referi,despre ce clone vorbesti ? da stiu ca pe domeniul asta in trecut a fost o tentativa de hosting gratuit,dar nu cunosc sa fi fost si manele ,generator de trafic si ce-ai mai spus tu ,domeniul l-am cumparat acum aproximativ 3 luni fiind oferit spre vanzare de fostul detinator pe un forum care printre altele are si o sectiune dedicata,dar nu cred ca sunt relevante aceste aspecte in prezent.

EHR
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

Iti dai seama ca nu ghicesc in cafea ca sa stiu ce istoric a avut (desi ultima schimbare pare a fi din 2010). Ideea era legata de faptul ca s-au intamplat lucrurile respective, legate de acest domeniu. Am si pus sursa lor ca sa nu se creada ca am ceva cu cineva. Relevanta era in atitudinea celui care l-a detinut fata de diverse forumuri (si impliciti utilizatorii lor).
    Daca este nevoie, appologies.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu m-am bucurat ca am luat un domeniu format din 2 caractere,stiam doar ca a avut o tentativa de hosting web gratuit,pana acum o luna am avut un template pe el,pentru mine nu conteaza trecutul,important este viitorul,oricum eu nu am prea mult timp disponibil,la sfarsitul lunii iulie voi pleca "in afara" si ma intorc in mai anul viitor,dar pana sa plec voi lua un vps de la xservers si voi promova site-ul cu ajutorul Google AdWords,dar pana atunci vreau sa-l pun cat de cat la punct si de aceea am solicitat cateva sfaturi de la cei care se pricep.

EHR
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

Uneori conteaza si istoricul, chiar daca nu in foarte mare masura. Ca exemplu, woot ranking respectiv nu se anuleaza daca se schimba detinatorul iar daca cineva are extensia respectiva instalata si vede ca domeniul este pe rosu, nu prea are de unde sa stie ca l-ai luat acum 3 luni, cu buna credinta, si ca vrei sa faci ceva frumos. La fel si Goagăl, daca il tine minte ca fiind nu tocmai curat, vei avea de munca sa il pui pe linia de plutire.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu cred ca sunt probleme de genul,oricum eu am ganduri serioase cu site-ul asta,vreau sa investesc si in promovare pe facebook,am observat ca o campanie de o zi costa 50 dolari,imi recomandati o astfel de promovare ? cunoaste-ti pe cineva care sa fi recurs la acest gen de promovare ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domeniu PR4 anunturi gratuite
    De pitox în forumul Domenii
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 28th February 2009, 15:35
  2. Anunturi imobiliare gratuite
    De danielbuca în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th September 2008, 18:21
  3. Anunturi-gratuite.ro Down
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th February 2006, 14:19
  4. Anunturi-Gratuite.ro V2
    De danic în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 14th October 2005, 18:20
  5. Site de anunturi gratuite
    De danic în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th February 2005, 20:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.