Citat Postat în original de Iulia Vezi Post
Intradevar majoritatea vizitelor veneau din google, dar am observat ca din cand in cand am eroare 500 (care nu stiu ce inseamna, dar banuiesc ca este de la host... o sa caut pe google sa vad mai bine ce reprezinta).

Cu ce tool anume pot sa imi dau seama de valoarea unui link?
O sa incerc sa obtin si cateva link-uri noi, dar intai trebuie sa invat cum fac diferenta intre un link slab si unul bun.
Erorile 500 sunt erori de server. De cele mai multe ori este vorba despre o greseala de configuratie, probleme tehnice cu serverul, sau o eroare de programare in script (adica pagina php). In contul tau de hosting ar trebui sa gasesti undeva un fisier gen "error_log" sau cu nume similar care va contine informatii mai in detaliu despre care script si care linie genereaza eroarea.

Pentru "valoarea" unui link - asta e o evaluare mai dificila, oricum recomand Open Site Explorer: Link Popularity & Backlink Analysis Tool cu care iti poti face idee despre autoritatea unui link, insa trebuie sa iei in considerare si alti factori, cum ar fi daca situl respectiv pare sa faca spam in motoarele de cautare (in care caz e de evitat), numarul de link-uri pe pagina unde se afla link-ul tau (cu cat sunt mai multe cu atat link-ul e mai slab), cat si (important) daca situl respectiv sau macar pagina respectiva este din aceeasi nisa cu situl tau. OSE iti arata si de unde vin link-urile lor si iti poti face o idee daca sunt intr-o zona de buna reputatie sau proasta, analizand "la ochi" calitatea siturilor care le furnizeaza link-uri.

Sper ca nu am uitat ceva.