22nd December 2010, 12:25
22nd December 2010, 17:57
0 out of 2 members found this post helpful.
"Angajeaza un web designer. " - Mai amuzat un pic, nu am avut timp sa am ocup prea mult de design. Sunt de acord in privinta cu schimbarea designului, dar nu ceva ca music-news.com, nu imi place.
22nd December 2010, 19:33
0 out of 1 members found this post helpful.
Cam tarziu sa schimb acum titlul. Nui asa? Alte pareri despre SEO? Am facut treaba buna?
22nd December 2010, 19:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu e deloc tarziu, il poti schimba linistit.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
3rd January 2011, 16:21
1 out of 1 members found this post helpful.
Imi place sa vad ca ai timp de proiecte personale, insa webdesigneul pe care ti l-am platit din septembrie nici acum nu este gata.
Cat despre site, imi pare ok, insa am cateva remarci de facut:
- title mult prea lung si irelevant
- continut de calitate foarte proasta, am citit vreo 3 articole si tot repeti cuvinte, mananci litere, etc. (probabil nu esti destul de atent)
- pozele alea din index din casutele patrate nu se vad mereu bine, unele se deformeaza
- cand citesti un post nu stiu cat de corect este sa iti apara deasupra un articol featured (cel cu gaga - ar trebui sa apara doar in index)
- panoul ala cu parteneri, video si monden nu cred ca isi are locul in pagina articolului. Cand dau click pe un nume vreau sa apara imediat articolul, nu sa apara nu stiu cate prostii deasupra lui.
Ultima modificare făcută de edy12006; 3rd January 2011 la 16:39.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
3rd January 2011, 22:48
OFF: Edy exista o vorba veche "Nu te certa cu frizerul inante sa te tunda!" .
Nu am timp sa scriu articole mai bune si nu pot sa scriu articole mai bune si am tastatura stricata.
Pozele depinde de dimensiunea fiecareia, toate au o dimensiune fixa la afisare.
In legatura cu index-ul si mie mi se pare incarcat, o sa mai elimin panourile cand o sa mai am timp.
Multumesc de pareri.
4th January 2011, 15:45
Nu stiu ce vrei sa zici cu vorba aia. Nu inteleg de ce ocolesti mereu subiectul si vrei sa pari corect desi nu esti.
Ti-am zis de multe ori, ca om, cu tine nu am absolut nimic, dar ca designer iti recomand sa fii mult mai atent pe viitor si sa termini proiectele.
Recomand dealtfel celor care lucreaza cu tine sa nu iti dea bani inainte ca proiectul sa fie gata.
Salut si succes cu siteul!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.