Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: pc-coolers.ro relansat

Vizualizare arbore

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    36

Implicit

@Prometeu:

1. Daca cineva iti zice ceva de genul: fontul la pagini e prea mic si mesajul de adaugare in cos dureaza prea putin => ca site-ul sta "praf la capitolul usability ai sta calm ? Nu astept laude ci critici/pareri fara exagerari inutile.

2. Raportul SEO a lui OliviuStoian a fost obtinut automat de pe un site tert care a analizat cache-ul google al site-ului pc-coolers. In acest cache era site-ul vechi, vineri nefiind indexata nici macar prima pagina din site-ul nou. Deci complet irelevant. Si m-am chinuit sa ii explic asta in nu stiu cate posturi...epic fail din partea mea ca ar fi tb sa stau cuminte

Legat de parerile de design, fonturi etc. le-am luat in considerare, dar trebuie sa fie si clientul de acord pentru ca nu e site-ul meu. Asta e tot.

@Seinfeld:

Problema cu validarea w3 a fost rezolvata, scriptul de la trafic nu e valid xhtml 1.0 transitional.
    Multumesc de atentionare.

Afisez timpul de generare pentru ca se intampla destul de des sa avem plangeri de genul: site-ul se misca prost, etc. Daca pagina a fost generata in 0.5 sec sa zicem si site-ul la client s-a incarcat in 20 sec probabil e o buba cu conexiunuea lui la internet. Urmarind timpul de executie pe fiecare pagina, mai optimizam codul in sectiunile unde pare ca se misca prea lent.

Ai dreptate cu indexul, a ramas indexat in site-ul vechi si acum imparte PR cu prima pagina "/".

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cu riscul de a primi si eu atentionari
    - link-urile nu sunt diferentiate de restul textului in pagina
    - in paginile de categorii ar fi buna daca pe poza ar fi link si spre pagina produsului
    - cosul este pus c-am jos si iti ia ceva timp sa il gasesti, nu iese in evidenta
    REstul sa mai spus
    Legat de link-uri, totul site-ul fiind plin de linkuri nu ar arata urat cu underline peste tot ?
    Intr-adevar cosul e prea jos, dar clientul a insistat sa fie pozitionat acolo.
    Pozele pot fi trase in cos, dar cred ca renuntam si punem link pe ele.

@Mar

Taburile alea ar tb sa fie fara refresh, intr-un update ulterior al solutiei de shop o sa implementam si asta.

Mersi lovelife, seinfeld, niste opinii pertinente fara exagerari si rapoarte obtinute automat de nu stiu ce site.
    Ultima modificare făcută de Butcher; 21st September 2010 la 10:06.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. am relansat forum auto second hand
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st May 2010, 13:45
  2. S-a relansat Job.ro
    De miller în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd September 2008, 16:36
  3. S-a relansat Insoft
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5