@Prometeu:
1. Daca cineva iti zice ceva de genul: fontul la pagini e prea mic si mesajul de adaugare in cos dureaza prea putin => ca site-ul sta "praf la capitolul usability ai sta calm ?Nu astept laude ci critici/pareri fara exagerari inutile.
2. Raportul SEO a lui OliviuStoian a fost obtinut automat de pe un site tert care a analizat cache-ul google al site-ului pc-coolers. In acest cache era site-ul vechi, vineri nefiind indexata nici macar prima pagina din site-ul nou. Deci complet irelevant. Si m-am chinuit sa ii explic asta in nu stiu cate posturi...epic fail din partea mea ca ar fi tb sa stau cuminte
Legat de parerile de design, fonturi etc. le-am luat in considerare, dar trebuie sa fie si clientul de acord pentru ca nu e site-ul meu. Asta e tot.
@Seinfeld:
Problema cu validarea w3 a fost rezolvata, scriptul de la trafic nu e valid xhtml 1.0 transitional.
Multumesc de atentionare.
Afisez timpul de generare pentru ca se intampla destul de des sa avem plangeri de genul: site-ul se misca prost, etc. Daca pagina a fost generata in 0.5 sec sa zicem si site-ul la client s-a incarcat in 20 sec probabil e o buba cu conexiunuea lui la internet. Urmarind timpul de executie pe fiecare pagina, mai optimizam codul in sectiunile unde pare ca se misca prea lent.
Ai dreptate cu indexul, a ramas indexat in site-ul vechi si acum imparte PR cu prima pagina "/".
Legat de link-uri, totul site-ul fiind plin de linkuri nu ar arata urat cu underline peste tot ?
Intr-adevar cosul e prea jos, dar clientul a insistat sa fie pozitionat acolo.
Pozele pot fi trase in cos, dar cred ca renuntam si punem link pe ele.
@Mar
Taburile alea ar tb sa fie fara refresh, intr-un update ulterior al solutiei de shop o sa implementam si asta.
Mersi lovelife, seinfeld, niste opinii pertinente fara exagerari si rapoarte obtinute automat de nu stiu ce site.

Nu astept laude ci critici/pareri fara exagerari inutile.
Răspunde cu citat